Ahojte. Chcela by som sa spytat ci by som mala svojmu priatelovi este doverovat. Sme spolu od mojich 13.. Je o rok starsi odomna a sme spolu uz 4 roky. Asi este v prvom roku sa mi priznal ze si pisal s nejakou kamaratkou a povedal jej ze je sexi v leginacha pytal si ci nema nejake fotky v nich. V prvy rok nasho vztahu som porobila aj ja vseliake hluposti ale potom som sa zbadala a viac u neublizila..predsalen boli sme este deti. Teraz sme prinajmensom v pubertalnom veku :) ja som sa zbadala a uz mu viac neublizila, zatial co on si asi rok na to pisal s nejakym dievcatom a chodil s nou von. dokonca sa mi priznal ze nad nou masturboval. spravy som nahodne obajvila ja. dost s nou flirtoval. nie je to typ chalana, ktory by flirtoval sexualnymi narazkami. Skor je citlivy. Pisal jej komplimenty, nazyval ju princezna a pod. Je asi dost dolezite spomenut ze ked sa toto stalo dost sme sa hadavali. Vedel ze ma chalana. Robil to len tak. Kvoli tomu ze sme sa hadali. Pacila sa mu a tak sa jej venoval. Mal vtedy 16 a boli sme spolu 2 roky. Trvalo to asi 3 tyzdne a potom to prestalo. Ja som na to prisla asi az po mesiaci. Rozplakal sa mi vtedy, ze to bolo davno a ze ked vidi ako moc mi to ublizilo ze uz to nikdy nespravi. O rok na to (december 2015) som mu nasla ako poslal jednej kamaratke fotky dievcat a pisal k tomu akoby hentu vytrtkal a ako by takmtej zastrcil svoje zihadielko... a podobne...proste puberta a hormony... v tej dobe sme uz spolu sexualne zili a dost to klapalo. Bolo to len nejakych 10 minut co s nim hormony pleskali. Odvtedy sa nic take nestalo. No mi si vobec neverime. vsetko si ovorime... s nikym si nepiseme.. ale vyhovuje nam to takto... lenze dokedy..nezacne mat pocit ze je väzneny? nebude ma podvadzat? je dost majetnicky.... sam ziarli a poriadne...takze si uvedomuje ze ked nechce aby som si pisala nemal by si ani on a tak sa aj sprava... a vyhovuje nam to takto obom. sme nazoru ze mame mat hlavne kamaratov rovnakehho pohlavia a mame sa hlavne venovat jeden druhemu. Niesme typicky dnesni pubertiaci.... nechodime na diskoteky... on je ministrant z krestanskej rodiny, slusny (no tak primerane, ziadne vulgarizmy ale ani modlitby na dobru noc), nieje moc sebavedomy, obcas sa mi zda trosku nedozrety (ma 18) a je citlivy.. je to typ chlapca co pise basnicky, nosi kvety a po sexe sa rad objima :))) skor uzavretejsi. ja som trosku oblejsia (trvri mi ze ma taku zboznuje a ze sa mu pacia viacej baculky... no vsetky tie dievcata aj z fotiek aj tie s ktorymi si pisal su chuducke) som temperamentna a urazliva, taky hurikan.. a dost zakomplexovanna... je nam spolu fajn... nechcem sa rozist len chcem vediet co si myslite o tom ze ci ma niekedy v buducnosti podvedie, ja sa bojim ze ano a on trdi ze urcote nie.. mam brat vsetky jeho doterajsie prusery ako hormonalne vykyvy.. a nejake to hladanie sa?? je to pubertou a tym ze sme spolu od takeho skoreho veku a nemal cas este dozriet alebo je naozaj taky a bude to robit aj neskor ale vo väcsej mierke? dakujem za nazor :))