Ahojte, prosím ak je tu niekto kto niečo podobné prežil poradte mi.
Mal som priateľku, bol to neuveriteľne úžasný a šťastný vzťah dokiaľ sme sa nerozišli. Šlo o to že aj keď som mal v tej Dobe iba 16 - 17 rokov mal som už prácu a odchádzal som do zahraničia každé leto a aj počas školy keď mi to škola umožnila. Robil som to preto lebo malo kto mal takú možnosť a chcel som jej dať všetko. Vlastne polku nášho vzťahu som bol odcestovaný a po mojom poslednom príchode sa zmenila. Začala mi neuveriteľne ubližovať, niekedy sa to už nedalo zniesť čo všetko robila aby mi ublížila. Dal som jej veľa šanci, vždy sľúbila že sa zmení. Vyhrážala sa že sa predávkuje ak ju opustím, proste bolo to šialenstvo. Nedokázal som to už vydržať pripadal som už ako sluha a nula.
Až som to už jedného dňa nevydržal a skončil to. Prvé dni boli také zvláštne, tešil som sa že konečne som slobodný a mam pokoj no zároveň plný obáv. Zbavil som sa všetkých našich fotiek správ, listov. Všetko šlo preč. zablokoval som všetky internetové účty a žil som sám. Prešla nejaká doba a ja som si uvedomoval že mam až veľmi veľa času, nemal som ho ako vyplniť. Kamaráti ktorých sme mali sa všetci priklonili na jej stranu. Ostal som sám.
Prestal som chodiť do spoločnosti - už asi 7 mesiac som nikde okrem školy, práce a domu nikde nebol. Prestal som aj fajčiť, piť alkohol, ktorý som predtým požíval. Proste snažil som sa zlepšiť sa ale nedalo sa. Som veľmi pekný chlapec, robil som modeling istú dobu, dobre sa učím, rád športujem, žijem zdravo ale ľudia si ma prestali všímať, jediné čo o sebe počujem je to ako každý o mne hovorí že som pridrba**.
Späť k nej sa už vrátiť nemažem pretože tlak rodiny je taký veľký že by som to nezvládol - urobila mi veľkú hanbu. Iné dievčatá si ma nevšímajú, nemám sa s kým rozprávať, nemám sa s kým smiať. Cítim sa sám. Duševne strašne trpím. Rozmýšľam už aj nad alkoholom, cigaretami a drogami ale moje duševné ja mi v tom ešte dokáže brániť. Naozaj neviem čo robiť. Už dlho nevydržím. Možno sa to nezdá ale vnútri veľmi silno bojujem, no už idem z posledného. Márne sa snažím, nič sa nedarí.
Prosím poradte, mne už nejde o ňu, mne ide o to zabudnúť a znovu sa naštartovať.