stále vlhká - som nymfomanka?-sex

Príspevok v téme: stále vlhká - som nymfomanka?-sex
scheily88

Ahojte, mám 19 rokov a už od svojich 17 pozorujem, že som neustále vlhká, či už som z nejakým chlapcom , sama, doma, v škole, hoci kde. Dokážem sa rýchlo vzrušiť bez ohladu na to či sa mi chlapec páči alebo nie.

Keď sa zobudím, hocikedy aj ked nemyslím na sex a chytím sa tam dole som mokrá. Ešte sa mi nestalo, že by som bola suchá. Mávam dosť často chuť na sex, robím sa väčšinou každý deň...keď si pomyslím sa sex hneď sa vzruším...s chalanom dokážem mať aj 4 krát aj viac po sebe sex...aj keď zaspávam myslím na sex...

.myslím, že netreba viac opisovať, ak niekto máte rozumné vysvetlenie pre mňa prosím napíšte,...neviem čo si mám o tom myslieť...keď som mala frajera bolo vždy blbé keď ma tam chytil bez toho aby ma musel nejak vzrušiť hned som bola mokrá...bolo mi to strašne trápne...

tvoj tajny ctitel

ahoj, ja si myslím že je to veľmi diskutabilná vlastnosť keďže veľké percento ľudí a samozrejme aj ja by som nepohŕdol milenkou s nymfomanistickými sklonmi, myslím si že to urobí na žene to pravé orechové napíš mi :) môžeme spolu prevravieť ;) bugyyy@pokec.sk ;)

Manzel874

Ani nevies, ako je to super, co mas. Moja manzelka ma to iste ako ty a je to pre chlapa ta najlepsia vec na svete, co sa mu moze stat, ze dostane takuto zenu. Hlavne nemaj komplexy z tvojej vyhody a skus si najst chlapca nie podla momentalneho sexualneho vzrusenia, ale aby si ta vazil a hlboko ta miloval a budes velmi stastna. Okrem toho nebudes mavat nejake vacsie gynekologicke problemy, pretoze ta vlhkost ti drzi zdrave prostredie a vyplavi von vsetko to, co by tam mohlo robit problemy. Drzim palce.