Zdravim. Poprosila by som o radu, zila som mnoho mesiacov s muzom, ktory je pohladny, uspesny, cielavedomy. Navonok genialny partner. Ohuril ma tym, aky je mudry, scitany. Prve mesiace to bolo len o sexe, priznavam. Experimentovali sme, nechavali sme si vsetko take volnejsie. Zhruba po polroku mi oznamil, ze sa do mna zamiloval. Ja som si v citoch nebola ista a nejaku dobu som cuvala, az ma nakoniec zlomil. To sa vsak stat nemalo. V momente, ked som prejavila akekolvek hlbsie city, mi zacal davat najavo, ze nie som dost dobra, ze on je viac ako ja, co vsetko musim na sebe zmenit a odovodnoval to tym, ze ma chce posunut vyssie. Po parmesacnom monogamnom vztahu zacal vymyslat so sexe v trojici. Vyhybala som sa mu, myslela som dopredu, rodina, deti, atd. Lenze ma tak strasne lamal, ze som mu to dovolila. Potom prisiel swingers, co mu vzdy nestacilo. Vykrikoval mi, ze som za tych par mesiacov pre neho nic nebola ochotna spravit a ze je nestastny, lebo jeho obycajny sex nebavi. Zili sme takto este nejaku dobu az sme si dali pauzu. Opat po par mesiacoch a nekonecnom lamani a dobijani, ako sa zmeni a ze bude vzornym muzom, som mu opat naletela. Zacala som rozvijat tento nezmyselny vztah i ked na mna vsetci navokol pozerali, ci som sa nacisto zblazdnila. Nebola som si nim ista, tak som do toho nevkladala extra nadeje. Snazila som sa to brat opat volnejsie, ale asi po mesiaci ma opat zacal tlakovat, ze chce vyskusat sex s muzom v trojici, teda ze sa chce na nas pozerat, potom vo stvrorici s parom. Nakoniec sa mi priznal ze to chce robit takto kazdy jeden den, lebo inak je nestastny. Dovolenky v grupe, planovanie programu proste vsetko s ludmi cudzimi, iba by sme sa "delili o postel". Normalne som mu chcela vyhoviet, vela sme sa o tom bavili, az mi nakoniec doslo, ze ma asi totalne zhovadil a zmanipuloval a toto nie som ja. Kde je rodina, deti? Je v strednom veku a stale nema potomstvo. Zistila som, ze je to typycky pripad manipulatora, dokonca som bola nejaky cas na nom aj financne zavisla, co uz v zivote nedopustim. Teraz, po rozchode ma atakuje, ze vsetko je moja vina, aka som bola neschopna a ze som mu nic nedovolila a pre vztah som nic nespravila. Nadava mi do prostitutiek a ine vulgarnosti nebudem radsej ani menovat. Hanbim sa sama za seba ze som stratila sebauctu v tomto nezmyselnom "vztahu", ak sa to vobec da nazvat vztahom. Casto mi je este smutno, nezvladam dobre samotu, ale uvedomujem si, ze radsej ostanem sama ako sa podriadit nejakemu psychopatickemu uchylovi, ktory aj tak s nicim nikdy nebude spokojny. Ako dlho asi trvaju tieto stavy po rozchode? Viete mi poradit? Dufam, ze toto rozhodnutie nikdy nebudem lutovat.
Ako sa odputat od manipulatora
Jaja
Nazvat niekoho prostitutkou a este k tomu vysluzilou je az prisilne slovo.
Prostitutky su zeny,ktore maju taxu na hodinu a je to pre nich praca.Aj tie prostitutky to zacnu robit z nejakeho dovodu.Nesud cloveka kym nekracas v jeho topankach.
Takze....prrrrr
Pre vyslúžilú prostitútku je najvhodnejší zakomplexovanec prvého typu.
Ja by som sám seba označil ako niečo, čo sa blíži k zakomplexovancovi prvého typu :)))))))))))
califofniygirl, pozri, aj zlá skúsenosť je skúsenosť, ktorá ťa posunie niekam ďalej minimálne v tom, že už naisto vieš, čo nechceš a aký typ muža nechceš. Ja som mal vzťah s manipulátorkou, no už som z neho našťastie von. Chvalabohu. Nemal by som asi ako chlap také veci písať, ale predpokladám, že si už asi vo veku okolo tridsiatky podľa úvodného príspevku a hovorím ti, čim budeš staršia, tým bude reálnejšie, že okolo teba budú len dva typy chlapov ((ostatní zadaní)) a to dva typy zakomplexovancov:
1.)) Prvý typ zakomplexovanca je takzvaný zakomplexovanec dobráčisko. Je to typ muža, ktorý ti urobí, čo ti na očiach vidí, na rukách by ťa nosil, život by za teba položil, všetúčko bude ochotný na sebe zmeniť, len aby ti vyhovel, čo bude taký šťastný, že sa vôbec nejaká po ňom obzrela, že ho vôbec nejaká chcela, lebo ešte nikdy žiadnu nemal, respektíve už veľmi dávno žiadnu nemal. Bude to taký dobráčisko sprostáčisko. Ako ty povieš, láska moja, tak bude. Čo rozkážeš, to vykonám. Nech je po tvojom. Asi tak.
2.)) Druhý typ zakomplexovanca bude totálne opačný, neznesiteľný človek. Niekto, kto si veľmi dobre uvedomuje, že je škaredý, no napriek tomu bude vyhlasovať o sebe, že je pekný. Niekto, kto si veľmi dobre uvedomuje, že je sprostý, no napriek tomu bude vyhlasovať o sebe, že je múdry. Niekto, kto si veľmi dobre uvedomuje, že keby teba nemal, žiadna by ho nechcela ani za svet, no napriek tomu bude o sebe vyhlasovať, že jeho by všetky chceli a že on by mohol mať hociktorú, na ktorú prstom ukáže. Ťažký zakomplexovanec nosiaci masku sebavedomo sa tváriaceho suveréna trpiaci samochvalou, chváli sám seba tým, že klame, rozpráva iným o sebe opak toho, čo si o sebe myslí, zvyšuje si sebavedomie tým, že opovrhuje ľuďmi, ktorým on sám nesiaha ani po členky, ohovára ich a intrigy o nich šíri, lebo im závidí, že sú krajší, múdrejší, šikovnejší a úspešnejší ako on sám. Má tú drzosť, že ich aj ponižuje a zhadzuje rečami typu ///ja som ti len do očí///. Napríklad povie usilovnému človekovi do očí, že je hyperaktívny a že nemá ďaleko od depresie a mal by sa na hyperaktivitu na psychiatrii liečiť. V skutočnosti to tvrdí preto, lebo on sám si celý život na simulantských maródkach a na podpore presiera a úspešnému, ktorý hoci len roky predavača v supermarkete robil a teraz postúpil na malého šéfa, úspech v práci závidí. Do očí mu teda povie nie to, čo si o ňom naozaj myslí, ale opak toho, čo si o ňom myslí. Myslí sí, že dotyčnému vymyje mozog a že on si potom na základe jeho primitívnych sprostých rečí vsugeruje, že je opačný typ človeka, než akým v skutočnosti je. Ale nikto s blond vlasmi a modrými očami si nemôže vsugerovať, že má čierne oči a čierne vlasy, však to sa nedá. Ale ťažký zakomplexovanec druhého typu si myslí, že sa to dá. Neváži si ženu a neustále ju ponižuje a ňou opovrhuje, uráža ju pred inými. Síce je rád, že sa vôbec po ňom nejaká obzrela a že ho aj nejaká chcela, ale ak ho dotyčná pustí k vode, blbec a ťažký zakomplexovanec normálne spácha samovraždu kvôli tomu, po dlhých mesiacoch, čo sa ju snažil získať späť, lebo až keď ju uvidel v náručí iného, pochopil, že je definitívny koniec. Normálny chlap nebude behať za ženou, ktorá ho odkopla, ale ťažký zakomplexovanec druhého typu bude. Často vyžaduje, aby žena tak skákala, ako on píska. Snaží sa všetkých presvedčiť o svojej pravde, aj keď takmer stále klame. Je to to najhoršie, čo by ťa v živote mohlo stretnúť, keby si natrafila práve na takého. To už potom radšej zostať sama.
Z čoho vyplýva zakomplexovanosť. U niekoho z plešatosti, u niekoho z tučnoty, u niekoho z nepekného vzhľadu, u niekoho z malého vtáka, u niekoho z nízkeho sebavedomia, lebo ho rodičia ponižovali a on nemal silu sa tomu vzoprieť, spod ich vplyvu sa vymaniť a odísť bývať od nich preč do podnájmu, u niekoho z hanblivosti alebo sociálnej fóbie, u niekoho z nízkeho vzdelania, u niekoho zo slabého zárobku, u niekoho z toho, že už má svoje roky, asi tak vek okolo 30, no ešte stále nemal kočku. A také všelijaké dôvody. Radil by som siahnuť po zakomplexovancovi prvého typu. Možno, že nebudeš bohatá, ale aspoň budeš šťastná - keby tá zakomplexovanosť vyplývala napr. z nízkeho zárobku. Možno, že nebudeš mať motýle v bruchu, ale budeš šťastná, že ich tam má on a podľa toho sa aj k tebe chová - to keby tá zakomplexovanosť uňho vyplývala z nepekného vzhľadu. A podobne. Asi už v takomto veku veľa toho nenavyberáš. Radil by som zďaleka sa vyhnúť mužovi, ktorý kydá na svoju bývalú a na celú jej rodinu. Ktorý sa o ľuďoch len v zlom vyjadruje a o nikom nič dobré nepovie. Nedokáže úprimne obdivovať tých, ktorí sú v niečom lepší od neho. Kto to dokáže, s tým budeš šťastná.
To ze si to skoncila nikdy lutovat nebudes.On nie je len manipulator,ale je to chory clovek.
Prestan s nim komunikovat.Akokolvek.Neodpisuj na spravy a neodpovedaj hovory.Uplne si zablokuj jeho cislo na mobile.Ked dokazal s tebou robit az toto,tokazal by ta dostat nazad k nemu.Za chvilu by si stratila uplne svoju dostojnost ..Bola si pre neho len hracka.Nic viac.Sexualna otrokyna ktora nedokazala povedat nie a stat si za tym.
Co by bolo nabuduce?Sacok na hlave pri sexualnych hratkach lebo ho uz nebude vediet nic uspokojit?Prec od neho co najrychlejsie.Hned teraz ho zablokuj na mobile.Vela sily ti prajem
rozhodnutie ukoncit to urcite nikdy lutovat nebudes. nemas sa za co hanbit, ludia robia chyby a ty si sa mu snazila z lasky vyhoviet - no poucila si sa, ze za iste hranice kvoli druhemu ist netreba, ak je to tebe proti srsti. urcite nie si slapka a ani nic ako ta tituluje. skus sa niecim zamestnat, aby ti vela volneho casu osamote nezostavalo, budes sa z toho spamatavat lahsie.