Caute mam 14 rokov a chodim do 7 triedy na zs... Vypada to tak ze budem mat 30 neospravedlnenych hodin... Vzdy som bol slusny a prikladovy ziak.. Ale preplo mi.. 5 dni som nebol v skole a ja neviem co stym mam robit.. Mame som povedal ze som v skole bol ale pritom som lezal doma na posteli a hovoril som si naco tam pojdem ale potom som si uvedomil ze som spravil blbost... Kludne nech mam 2 zo spravania ale nechcem aby sa to dozvedela sklamal ju :(
Hodiny
Ako jej to mam povedat? :(
hlavne jej to povedz ty nie ze sa to dozvie od ucitela to ju naserie este viac si myslim na to ze ju sklames si mal mysliet skor teraz uz je neskoro... jakoze keby chodis na strednu a raz za cas nejdes do skoly ze si zozenies od doktorky ospravedlnenku a spravis to nenapadne nepoviem tiez som na 8 rocny gympel a mal som 14-15 raz za 2 mesiace som nesiel do skoly ked nas ucitelia skusali a isli sme s kamaratmi niekam von do hory ked bolo pekne ale vzdy som vedel kedy uz je dost a mal som vzdy vsetko pripravene tak aby to nebolo profesorom ani nikomu napadne a chodit poza skolu na zakladnej? fuha.. akoze tiez som to robil ale kvôli tomu ze na gympli nas profesori dusili pisomkami a skusali nas kazdu chvilu az sa nam z hlav parilo
Tak potom to nie je prvy krat.To sa necudujem..A si si usty ze to bolo len o lezani v posteli?Lebo decka narobia blbosti v skole...aj poza skolu pojdu...ale ked sa to opakuje tak to je uz pruser.Mamu si sklamal to je isté a ver,ze priznaniu sa nevyhnes.Cim neskor,tym horsie.
Lenze asi pred 6 mesiacmi som nebol v skole asi 2 dni a to si zavolal ucitel mamu... Ked prisla domov zo skoly, dala mi trest a povedala mi nesklam ma.. Tu vetu si proste nevypustim z hlavy nedokazem sa jej ospravedlnit
Keby si aj do skoly isiel a povedal to iste triednemu co si napisal nam...vzdy bude musiet mamu informovat.Musis jej to povedat.Omluv sa...ze ti je to luto...ze si ju nechcel sklamat ale nic ine ti neostane.Vies...mama je najvacsi klamar.Hovorila moja mama.Teraz som mama ja a hovorim to tiez.Bude sa hnevat ale nezabije ta .