Dobrý deň! Tak začnem s tým,že mám vzťah na diaľku a strašne sa pokazil,no to nie je výhovorka,bola som opitá a podviedla som svojho priateľa,no uvedomila som si ešte viac,že ho strašne ľúbim a nechcem o neho prísť :(je pre mňa všetko a viem,že keď mu to poviem,tak tým je koniec ale keď nie,budem ma ešte viac výčitky svedomia,som na dne :( neviem,čo mám robiť :(
nevera
Sofi
Ked vztah nefunguje,treba ho riesit alebo ukoncit.Nie sa opit a ist s inym.Co si vyriesila tymto?
Zistila ze ho lubis?Blud!!!
Kde je laska,ani alkohol nic nezmoze.Ked lubim,lubim opita aj triezva.
Máte uplnu pravdu ale ja som nenapísala že nás vzťah funguje..praveze naopak
Máte uplnu pravdu ale ja som nenapísala že nás vzťah funguje..praveze naopak
Kedy mi uz raz niekto odpovie na otazku,preco chlapom ktori toto robia sa hovori skaredo a zenam to vzdy nejak prejde?
To zeny musia ozaj chlastat,aby zistili,ze toho svojho miluju?
Jak sa moze zena opit a potom vliezt s druhym?
Zeny a nie chlapi su pliaga.A potom sa ludia cuduju ze je tolko gayov po svete.
Lutovat si mala ked si zacala pit a nie teraz ked si si to uz uzila.
Napisala som to uz niekolkokrat tu a napisem znovu.Hnusia sa mi ozrati chlapi ale...zenske by som oplula. Zvlast ked to zavrsia takto.
Nechaj si to pre seba! Ak s tým nedokážeš žiť, tak prídeš o vzťah a ak ti na partnerovi záleží tak mu to nikdy nepovieš. je to tvoj bordel ale toto podľa mňa nie je o láske. Ak by ste mali nefunkčný vzťah, tak by sa to dalo ešte ako tak ospravedlniť ale toto...?
V alkohole sa ukrýva pravda a ,,opití,, ľudia robia len to, čo cítia a hovoria väčšinou pravdu.
Takže nie je pravda, že ľúbiš, neľúbiš!
bud rada ze si single vztahy rovna sa problemy vzdy