Dobrý deň! Tak začnem s tým,že mám vzťah na diaľku a strašne sa pokazil,no to nie je výhovorka,bola som opitá a podviedla som svojho priateľa,no uvedomila som si ešte viac,že ho strašne ľúbim a nechcem o neho prísť :(je pre mňa všetko a viem,že keď mu to poviem,tak tým je koniec ale keď nie,budem ma ešte viac výčitky svedomia,som na dne :( neviem,čo mám robiť :(
nevera
Lulu87:
tak toto moze poradit len zena, ktora uz podviedla priatela a dovolim si povedat, ze niekolko krat. To ma zit chudak chalan v nevedomi a priatelka predstierat, ze sa nic nestalo. Tieto mrchy treba poslat do riti, kade lahsie.
Sofi, stane sa. Nie si prva, ani posledna. Ak s nim chces zostat, nic mu nehovor, vobec nie je pravidlo, ze by to raz mohlo prepuknut, nemusi a naozaj by si mu takto ovela viac ublizila a Teba tiez casom bude menej a menej hryzt svedomie. Na druhej strane, ak nieco vo vztahu neklapalo, pochybujem, ze sa to zmeni. Z pocitu viny, mozno sa teraz budes snazit, ale aj tak to padne zase do starych kolaji..Mozno by nebolo dobre, zbytocne spolu stracat cas..
Uplne suhlasim s prispevkom od Kycera. Ked mu to povies alebo sa to casom dozvie od niekoho ineho pravda skor ci neskor sa ukaze. Uz nebude k Tebe takyna zacne ziarlit prestane ti verit pride o nervy nebude Ta nikam pustat rozid sa s nim radsej nezasluzis si ho. Pripadne mu vrat vsetky veci zaplat mu polovicu benzinu/nafty co zbytocne palil ked chodil za Tebou ved si ho len vodila za nos s tvojej strany to vazny vztah nebol este musis dospiet lebo na vztah niesi vhodna naco ides do vztahu ked si vypijes a druhemu nohy roztiahnes ies jak sa tvoj partner bude citit ked sa to dozvie neskor bude vypadatako debil s parohami lebo ostatny o tom vedia ze si ho podviedla a smeju sa s neho a od o nicom nevie. Dufam ze ti potom aspon zlomi nos na pamiatku :-D bo co s takou nic nemas hodnotu staci ta opit a si uzije kazdy na blizku s tebou
Uplne suhlasim s prispevkom od Kycera. Ked mu to povies alebo sa to casom dozvie od niekoho ineho pravda skor ci neskor sa ukaze. Uz nebude k Tebe takyna zacne ziarlit prestane ti verit pride o nervy nebude Ta nikam pustat rozid sa s nim radsej nezasluzis si ho. Pripadne mu vrat vsetky veci zaplat mu polovicu benzinu/nafty co zbytocne palil ked chodil za Tebou ved si ho len vodila za nos s tvojej strany to vazny vztah nebol este musis dospiet lebo na vztah niesi vhodna naco ides do vztahu ked si vypijes a druhemu nohy roztiahnes ies jak sa tvoj partner bude citit ked sa to dozvie neskor bude vypadatako debil s parohami lebo ostatny o tom vedia ze si ho podviedla a smeju sa s neho a od o nicom nevie. Dufam ze ti potom aspon zlomi nos na pamiatku :-D bo co s takou nic nemas hodnotu staci ta opit a si uzije kazdy na blizku s tebou
Nedá sa nesúhlasiť ani s jedným príspevkom. A všetky Ti hovoria to isté : "Nie! Nehovor mu nič!" Ak si tohoto schopná vo fáze chodenia, čo spravíš v 20 - ročnom manželstve? Dievča, Ty nie si zrelá na vzťah! Ak mu toto povieš, môžeš ho zraniť tak hlboko, že už žiadnej inej žene nebude dôverovať, nikdy... Rozísť s ním by sa však mala, Ty!, nájsť takú výhovorku, kt. by ho bolela čo najmenej. Naplnila si svoj pohár horkosťou, musíš si ho vypiť sama, až do úplného dna. Láska je o niečom inom, preto súhlasím s názorom, že Ty ho neľúbiš! A propos, toto precitnutie prišlo u Teba kedy? Počas sexu, keď vyprchal z Teba alkohol alebo vo chvíli, keď si svoje bremeno hodila na nás? Spravila si raz, spravíš aj druhý raz! Alkohol je naporúdzi všade...
Tym,ze mu to povies Sofi,bude len znamenat,ze svoju hlupost hodis na jeho ramena a tym si vycistis svoje svedomie.
Najprv urob vsetko preto,aby ste vztah urovnali a napravili chyby.Ked to zacne fungovat,mozno si povies,ze vdaka tvojej hluposti sa dal vztah na poriadok a prestanes si vycitat.Len mu to pre boha nehovor.Sebe ulavis ale jemu ublizis.Uvidis co bude dalej.
Problemy sa daju riesit aj bez alkoholu.Ja keby som mala riesit problemy alkoholom,uz davno som na Prednej hore a svojou pecienkou by som mohla orechy tlct.
Ver tomu,ze chlapov nikdy neohuri opita zena.Taku len využije. A hlavne viac nepi ani pred priatelom.Hned by si mu to povedala.
Rieste problemy ktore mate.Vztah na dialku funguje.Som toho zivym prikladom.A to hovorim o riadnej dialke.
Tak teda mu to nepoviem,,ale či vydržím to neviem.. Sama si zato môžem..
Neveru spacha vzdy jeden. Problemy vo vztahu su iba vyhovorky. Preco neverou neriesi problemy kazdy? Lebo je to vzdy o rozhodnuti jednotlivca. Takze ano, za problemy mozu zvycajne obaja. Za neveru moze vzdy iba ten, co ju spacha.
A co s tebou? Lekcia do zivota, vztah sa mozno rozpadne, lebo aj ked mu to nepovies, ty to v tom vztahu asi nevydrzis. Myslim, ze toto je rozliate mlieko, nad ktorym teraz places. Uz to nikdy nebude take, ako predtym. Ak s nim chces zostat, nehovor mu to. Ale myslim, ze zostat nezvladnes.
Sofi. Neviem kolko mas rokov. No ak vo vztahu nieco nefunguje, nikdy to nie je len tak a nikdy za tym nie je iba 1 partner. Miera podielu viny zavinenia je rozna. To ano. No obaja su v tom vztahu pritomni ucastni, su tam/v nom obaja a ak nieco nefunguje, maju problemy - treba to riesit. A nie hladat unik v alkohole, v sexe s inymi ai.
Za lasku vztah sa vzdy oplati bojovat. Ak sa milujete a je tam vsetko, ze okrem lasky aj vzajomna ucta respekt tolerancia oddanost vernost dovera, ze mate vela toho spolocneho, mate rovnake ci aspon podobne tuzby sny priority ciele, funguje medzi vami spoluucast spolupraca pomoc, je uz MY a nie ja ty, ai ai.
A hlavne o vztah sa treba neustale starat, rozvijat ho, zveladovat ai.
Pozri. Aj vztahy na dialku vedia vydrzat. Ale je to tazke. Rozmysli si co vlastne chces?? Kazda akcia vyvolava reakciu. Musis rozmyslat vzdy dopredu. Pr: naco pijes ked to nevies a nevyhovaraj sa pri nevere ze si bola opita. Ty si pila. Nik nasilu do teba alkohol nelial. Ty si si stav opitosti privodila sama a teraz places nad rozliatym mliekom? Tak jednoducho neslop. Tak proste nesexuj s kadekym ked mas vztah a dosledky z toho uz nevies potom uniest ustat. Co cakas od priatela? Rozhresenie odpustenie? Skor cakaj ze po priznani bude nasledovat rozchod. Ak aj nahodou odpusti tak nezabudne. Budu tam uz dalsie pochybnosti nedovera podozrievavost ai a vas vztah v troskach.
Ak to uprimne lutujes, milujes ho, vidis perspektivu vas dvoch/vasho vztahu aj do buducnosti ai, tak mu to nehovor. Iba by si mu ublizila a to svojou hlupostou. Musis sa s tym vysporiadat upratat si svoj bordel sama. Prip.ak si veriaca tak na spovedi) alebo ak nie si, tak vyhladaj psychologa. Urcite nie sa vsak zdoverit kamoske ai. To uz mozes potom dat rovno aj do rozhlasu vyhlasit))
A hlavne. Nerob inym co sama nechces aby druhi ludia robili tebe samej. Rozmyslaj hlavou a nie vaginou zaludkom ai
Áno,ja viem..Ale neviem čo to do mňa ale plánujem s ním budúcnosť práve a všetko,strašné mám výčitky a neviem ako to riešiť,keďže o neho prísť nechcem. Ale viem,že tieto výčitky neprejdu,možno ani po čase. Chcela by som mu to povedať ale viem,že to rovno ukončí.