vycitky - iny muz

Príspevok v téme: vycitky - iny muz
zmatenaaa

Ahojte...ani neviem ci to tu patri...stalo sa niekomu z Vas, ze sice mate priatela...ale stretli ste takeho cloveka, ze ste z neho boli totalne ze mimo? Mne sa to stalo pred par tyzdnami....neviem ci je to tym, ze mame uplne na hovno obdobie s priatelom...a nejak podvedome to robim...no spoznala som takeho chlapika...ze nemozem na neho prestat pozerat, ked sa stretneme...citim sa uplne ako sialena..nieco ma k nemu neskutocne taha...mam teraz uplny bordel v hlave..mam vycitky, hoci som vlastne vobec nic nespravila...tak..aspon som to dostala zo seba hoci len cez pismenka..pekny den zelam banda :).

stratenazena

len aby ste potom baby neboli sklamane, mate nasadene len ruzove okuliare ale netrava to dlho toto obdobie. dajte si pozor aby ste pre niekoho nestratili toho s ktorym ste si naozaj rozumeli

myslena

Ťažká rada, hlava radí neblbni ale srdce neoklameš. Hormóny lietajú ako pri prvom sexíku. :)
Existujú len tri cesty :
1/Ostať pri terajšom partnerovi a zubami nechtami sa brániť , neskôr si vyčítať a čo ak.., aký by bol on.. ,
2/ Skočiť po hlave do toho - možno bude stačiť len osloviť ho , isť na kávu , zmrzlinu ap...Proste stráviť nejaký čas s dotyčným a.. Trápenie nechať pre koňa , ten má väčšiu hlavu. No môže to znamenať aj riziko možnej straty oboch.
3/ Poradiť sa u kompetentných :) . äKamarádky, bosorky a iný ľudkovia .. :) ) Mne sa v ťažkých chvíľach osvedčil jeden pán v Žiline.(0905435408). Každá z nás má to svoje odskúšané a vie za kým zájsť . Treba pohľad z druhej strany.
Veľa šťastia v ťažkom rozhodnutí prajem.

druhazmatena

ahoooj ja to teraz riesim tiez :) spoznala som uzasneho chlapa je to presne ten tip muza po ktorom tuzim :) a tie oci :D tiez som sa zblaznila ako nastrocna :)) takze ta uplne chapem :))

neviem11111

to, ci sa ti niekto zapaci, neovplyvnis. ovplyvnis ale to, ako sa dalej zachovas. ak chces ostat so svojim priatelom, tak s tymto druhym obmedz kontakt, nech ta to zbytocne nelaka a nech neurobis nejaku hlupost.