Sexy psycholog

Sofiii

Pytu...nie ja mam depky z toho ze si myslim ze nie som pekna a z toho ze este som nemala ziadneho priatela a to uz mam 17 (!!!!!!) a este mam aj ine trapenia ale to sem nechcem pisat to az s psychologom a tie ine problemy a trapenia s ktorymi sa tu zdoverovat nebudem mi dost komplikuju zivot, takze nie nestaci mi len pekny chalan na pokec ale potrebujem psychologa...

Sofiii

Pytu...nie ja mam depky z toho ze si myslim ze nie som pekna a z toho ze este som nemala ziadneho priatela a to uz mam 17 (!!!!!!) a este mam aj ine trapenia ale to sem nechcem pisat to az s psychologom a tie ine problemy a trapenia s ktorymi sa tu zdoverovat nebudem mi dost komplikuju zivot, takze nie nestaci mi len pekny chalan na pokec ale potrebujem psychologa...

pytu

Sofiii kebyze sa chces zamerat na riesenie depresie ako takej, hladas pomoc a je ti jedno ci je to muz, zena, pekny, skaredy, tlsty, vychrdly, hlave ze ti pomoze. Ak aj naozaj mas depresie ktore pises, su podla mna sposobene pricinou ktoru tu naznacujes po cely cas a to pravdepodobne nedostatok obdivu alebo prilezitosti stykat sa s "peknymi" chlapmi - akoze moj odhad. Netvrdim ze je to zle alebo nechcem znevazovat tento problem, ale skor to skus pomenovat spravnym sposobom a nie stylom "hladam sexi psychologa" ale skor "hladam sexi chalana na pokec"... myslim ze by si mohla skusit hladat na inych portaloch.

Sofiii

Ale naozaj..zeny su, teda sme podla mna neinteligentne a strasne malo empaticke...sme sice citlive ale muzi sa dokazu vzit do koze druheho ovela viac a preto aj psychologovia muzi su omnoho lepsi ako zeny....a k staremu dedkovi ist nechcem lebo ten by moje problemy chapal asi inac ako mlady......ok no nemusi byt az tak sexy :D ale aspon nech je trosku charizmaticky