Sexy psycholog

Prezyvka055

Prv si pories tie problemy, ako uz bolo spomenute, nejaky normalny chlap ktoreho hladas nebude mat zaujem o depresivnu bulimicku. Daj sa dokopy a pridu aj pekni muzi.

bromelain

Ja osobne by som už k chlapovi psychológovi nešla.
Bola som tam poslaná,môj dojem bol sklamanie,prišiel mi neskúsený,bez empatie.
O istom probléme som sa s ním nechcela rozprávať,prekvapilo ma ale,že na každom stretnutí on sám ten problém spomenul a povedal nech o tom hovorím.Ja som mu povedala že som sa rozhodla že mu to nepoviem.Psychológ sa ale nadalej pýtal a to na každom stretnutí,čo mi prišlo až neprofesionálne.Dokonca hovoril-ja to musím vedieť,musíte mi to povedať.Musím mu to povedať?čo som nejaký zločinec,nejaká vrahyňa?Nie so povinná,mu to povedať,snáď som niekoho zabila?Prišiel mi príliš zvedavý a netolerantný,nebral vôbec ohlad na mňa,že o tom nechcem hovoriť,práve naopak nútil ma k tomu.A tým že som mu hovorila že mu to nepoviem,bol až toxický.
Kedže teraz chodím k žene psychologičke a ona je profesionálna a nenúti ma do rozhovoru o probléme,o ktorom nechcem hovoriť,dáva mi čas a priestor kedy sa ja rozhodnem.
Takže chlapa psychológa už nikdy.

bromelain

Ja osobne by som už k chlapovi psychológovi nešla.
Bola som tam poslaná,môj dojem bol sklamanie,prišiel mi neskúsený,bez empatie.
O istom probléme som sa s ním nechcela rozprávať,prekvapilo ma ale,že na každom stretnutí on sám ten problém spomenul a povedal nech o tom hovorím.Ja som mu povedala že som sa rozhodla že mu to nepoviem.Psychológ sa ale nadalej pýtal a to na každom stretnutí,čo mi prišlo až neprofesionálne.Dokonca hovoril-ja to musím vedieť,musíte mi to povedať.Musím mu to povedať?čo som nejaký zločinec,nejaká vrahyňa?Nie so povinná,mu to povedať,snáď som niekoho zabila?Prišiel mi príliš zvedavý a netolerantný,nebral vôbec ohlad na mňa,že o tom nechcem hovoriť,práve naopak nútil ma k tomu.A tým že som mu hovorila že mu to nepoviem,bol až toxický.
Kedže teraz chodím k žene psychologičke a ona je profesionálna a nenúti ma do rozhovoru o probléme,o ktorom nechcem hovoriť,dáva mi čas a priestor kedy sa ja rozhodnem.
Takže chlapa psychológa už nikdy.

lolinka

Ty nehľadáš psychológa ale pekného a sexi chlapa ktorého by si mohla baliť ale pozri sa na seba. Rozhádzaná bulimička s množstvom psychických problémov, myslíš, že takú by nejaký psychológ chcel? Zase sa len sklameš a prehĺbia sa tvoje pocity menejcennosti a depresie. Chlapa si hľadaj niekde inde a psychológa/psychologičku si nehľadaj na základe sexi vzhľadu. Inak sa z tých problémov ktoré máš nikdy nevymotáš ak k tomu budeš pristupovať takto.

pytu

A to ze mas 17 a zatial si nemala frajera, na tom nevidim nic zle. Ja som sice mal v 13-tich prvu frajerku, ale to bola skor taka detska laska a machrovstvo ze ja mam a kamarati nie. Naozajstnu lasku som zazil az s druhou priatelkou ktoru som si nasiel ked som mal 19, ale kludne ju mozem povazovat za prvu kedze to predtym nebolo nic. A tiez nijak extra vzhadom nevynikam a vidis nasiel som.

pytu

A na to si ako dosla ze nie si pekna? Niekto ti to povedal alebo len dedukujes z toho ze si zatial nikoho nemala? Pozri, ak mas naozaj depresie, tak nech ti je jedno aky psycholog to je. Hlavne aby ti pomohol/pomohla sa z toho dostat. Skor si ale myslim ze nepotrebujes psychologa. Tvoje depky pravdepodobne pramenia prave z toho ze si zatial nikoho nemala a vnutorne ta to trapi. Aj kebyze si s peknym psychologom alebo sympatickym, nic to nezmeni. Akurat si mozno zle vysvetlis jeho zaujem o tvoju osobu, ktora bude cisto profesionalna a bude ti este horsie potom pretoze ani psycholog ta nebude chciet. Skus ist na nejaku zoznamku, s niekym popisat. Naozaj to nie je len tato pricina? Alebo mas nejake ine problemy co ta zozieraju?

Sofiii

Pytu...nie ja mam depky z toho ze si myslim ze nie som pekna a z toho ze este som nemala ziadneho priatela a to uz mam 17 (!!!!!!) a este mam aj ine trapenia ale to sem nechcem pisat to az s psychologom a tie ine problemy a trapenia s ktorymi sa tu zdoverovat nebudem mi dost komplikuju zivot, takze nie nestaci mi len pekny chalan na pokec ale potrebujem psychologa...

Sofiii

Pytu...nie ja mam depky z toho ze si myslim ze nie som pekna a z toho ze este som nemala ziadneho priatela a to uz mam 17 (!!!!!!) a este mam aj ine trapenia ale to sem nechcem pisat to az s psychologom a tie ine problemy a trapenia s ktorymi sa tu zdoverovat nebudem mi dost komplikuju zivot, takze nie nestaci mi len pekny chalan na pokec ale potrebujem psychologa...

Sofiii

Sofiii