Dufajme, že sa ti to vyrieši čím skôr. Niekedy dosť urobí aj to, či je to hovädo vykastrované. Vykastrovaní psi sú prítulnejší a ľahšie zvlásdnuteľní, ale zase pri bojových plemenách človek nikdy nevie. Ja zase neznášam, keď si chcem ísť zabehať a debilní majitelia sa prechádzajú s tými svojimi hovädami, rozumej bojovými plemenami zásadne len a len bez vodítka a bez košíka po hrádzi, ktorá je určená vyslovene na behanie, na korčuľovanie a na bicyklovanie a nie raz tam psisko behá sám a bez majiteľa. Akože nebojím sa malých hravých maltézačikov, čiváv a ratlíkov a iných, čo sú normálni, ale keď už vidím psa, ktorý na mňa cerí zubiská a je tak vysoký, že má papuľu pri mojom krku, to je už ozaj, že aj na mňa moc. A toto nikto nevidí, nerieši? Tam, kde chodia bežci, by mal byť zákaz vodenia akýchkoľvek psov. Čo je územie pre športovcov, má byť len pre športovcov a čo je pre psov, má byť len pre psov. Mali by pre tie hovädá agresívne vybudovať nejaké parky alebo čo, kam by mohli chodiť a každému bežcovi streľnú zbraň do ruky a keď uvidí psa bez vodítka a bez košíka, obzvlášť bojové plemeno, bez milosti zastreliť a je to. Síce sa mi týranie zvierat nepáči, ale poriadok musí byť a tí bezohľadní majitelia psov by si mali nájsť iné miesto na aportovanie a nie hrádzu, kde športovci bežia.