zmena v jeho správaní

Príspevok v téme: zmena v jeho správaní
sunnyday92

ahoj, chcela by som vedieť čo si o tom myslíte a snáď mi trochu aj otvoríte oči. Možno sa tu nájde niekto s podobnou situáciou. A prepáčte za takýto rozsiahly text.

Mám kamaráta, s ktorým už tak cca 3 roky spolu spíme. Ale nechodíme spolu. Cca pred mesiacom sme sa spolu presťahovali do takého študentského domu, on býva v izbe so svojimi kamarátmi a ja so svojou kamoškou. Odvtedy sa jeho chovanie celkom zmenilo, alebo mi to teda aspoň tak pripadá. Predtým sme vedeli chodievať aj často spolu von, chodili sme na veľa výletov, dokonca mi kúpil darček (ktorý pre mňa veľa znamenal a on to vedel) a na koniec povedal o mne aj jeho mame (povedal to tak,že si teraz myslí,že som jeho priateľka). Po týchto všetkých veciach som tak v kútiku duše dúfala, že možno by sme aj oficiálne mohli tvoriť nejaký ten pár, čo sa túla svetom...

Noo,ale odteraz ako bývame spolu v jednom dome, je všetko inak. Všetci, čo tam vlastne bývame vedia (a vedeli to už pred presťahovaním),že spolu čosi máme, jeho kamaráti tak podrypávajú, že som jeho priateľka a vravia to v podstate aj iným spoločným známym, ktorých máme. Keď na našom spoločnom kolaudacom posedení padla téma na nás dvoch a žiarlivosť,tak som povedala že on na mňa nikdy nežiarli a všetci jeho kamarát vybuchli smiechom a povedali niečo v tom zmysle,že:"to si len ty myslíš" (pritom on mi nikdy nedal ani náznak žiarlivosti) Raz mi jeho kamarát pvoedal, že on na vonok pôsobí inak oproti tomu aký je v skutočnosti vo vnútri a že on sa nevie chovať k babám (doteraz vlastne žiadnu ani nemal,keď odmyslím nejaké diskotékové večerovky)...

Keď som ho teraz od presťahovania niekoľkokrát volala, aby sme niekam išli von (hocikam),tak vždy ide radšej s tými čo býva na pivo a so mnou nikam alebo aj keď sa stretneme v spoločnej kuchyni a je tam niekto (vlastne aj keď sme tam sami) tak mi ledva povie dve vety. Predtým sme si aj často písali a teraz je to už na úplnom minime...vlastne sa mi zdá, že odkedy sme sa presťahovali ho vidím a rozprávam sa s ním menej ako predtým. Na poslednej párty tam polku večera tancoval s nejakou herečkou ,a keď som sa ho na to pýtala,povedal že to nemám riešiť,že to nič nebolo a viac sa o tom nechcel baviť. Ak sa pýtate na to,či sme spolu prestali spať, tak to nie, to jediné asi zostalo, vtedy keď sme sami,tak je ako vymenený. A to pekné robia tie drobnnosti,keď len tak ležíme a dívame sa dlho do očí a zdá sa vám,že ste pre neho jediná (kto zažil,vie)...Spolubývajúca si jeho chovanie tiež všimla a povedala,že možno sa pred kamarátmi hanbí vyjadriť city alebo sa bojí zaviazať a radšej ma furt odkopáva(lebo on plánuje ísť v lete na 3 mesiace do zahraničia)...ale mne sa skôr zdá,že on asi žiadné nemá, resp. nie ku mne.

Nedávno som mu povedala,že ma to už nebaví ako sa ku mne chová, že to vzdávam (a áno, on na to nič). Viem,že s ním to na spoločnú budúcnosť nevyzerá, a preto to chcem zmeniť..ale ono sa ľahko vraví a ťažko koná...a preto by som od vás chcela nejaké rady ako sa od neho odpútať,keď bývame vlastne pod jednou strechou.

Ďakujem všetkým kto ste to prečítali do konca. :)

adr1a.

Sunny. Ty ho lubis a milujes. No takto a tadialto cesta nevedie. Ak chces vediet ako na tom si, zbal si veci a odid. Navzdy. Najdi si inde a ine byvanie. Nekontaktuj ho uz, neozyvaj sa mu viac, uz ziaden nezavazny sex. Daj sa dokopy. Inak sa dalej nepohnes z miesta a usetris si zlomene srdce ak si on raz najde priatelku partnerku, ktoru bude skutocne milovat a budu mat spolu vztah. Vsetko to, co on tebe nedal.
Ak sa nevrati ku tebe ako partner priatel, aspon budes vediet, ze nikdy nebol a nie je pre teba tym pravym. Co zrejme ani nikdy nebol. Zila si zial v iluzii v sebaklamstve, ze mate ci mozno budete mat raz spolu vztah. Nakladat ti tu viac nemienim. Robia to tu ini.

adr1a.

Sunny. Ty ho lubis a milujes. No takto a tadialto cesta nevedie. Ak chces vediet ako na tom si, zbal si veci a odid. Navzdy. Najdi si inde a ine byvanie. Nekontaktuj ho uz, neozyvaj sa mu viac, uz ziaden nezavazny sex. Daj sa dokopy. Inak sa dalej nepohnes z miesta a usetris si zlomene srdce ak si on raz najde priatelku partnerku, ktoru bude skutocne milovat a budu mat spolu vztah. Vsetko to, co on tebe nedal.
Ak sa nevrati ku tebe ako partner priatel, aspon budes vediet, ze nikdy nebol a nie je pre teba tym pravym. Co zrejme ani nikdy nebol. Zila si zial v iluzii v sebaklamstve, ze mate ci mozno budete mat raz spolu vztah. Nakladat ti tu viac nemienim. Robia to tu ini.

Insidius

Toto je tvoj kamarat? :-D ved to je prefikany potkan, ktory Ta zneuziva robi s Teba stetku a ostatny to o Tebe vedia a smeju sa s Teba, chodis s nim po vyletoch a roztahujes mu nohy kedy sa mu zachce, on si zadarmo zasunie aspon nemusi platit prostitutku a nevazi si Ta ani si Ta ziadny chlap uz nebude vazit pre toto. Nevazis si samu seba nemas moralne zasady a ani on taky ludia ako Vy ani do vztahu ist nemozu lebo neviete co je to vztah. Neviem kde ste odkukaly take divne spravanie 3 roky spat s kamaratom to muselo vzniknut dade v moralnej zumpe v chorej hlave ale v koho jeho ci tvojej alebo nechapem ale snazim sa pochopit nech mi to niekto vysvetli taketo spavanie sa stala chyba niekde lebo take nieco normalne urcite nieje

Messje

bru noc
snad ked sa zobudim nabuduce,sa tu objavi nieco ako...mame sa radi a byvame spolu bez svedkov a vsetkych co vedia o kazdom otoceni na nasej posteli.Ale "kamarat" 3 roky?
To uz co je za svet???Mamma mia aiuta mi :-(

Messje

Niekedy po precitani takychto tem mam pocit,ze som zaspala pred 100 rokmi a zobudila sa teraz.Radsej idem spat dalej.

blueberryNN

On ta ma iba ako kamaratku na sex. Mam dojem, ze je mu lepsie s tymi kamaratmi ako s tebou. Si iba kamaratka. No sex potrebuje stale, takze ten stale mate. Ty tuzis po neznostiach, ktore ti dava, ked mate spolu sex, ale v inych situaciach ti pozornost nevenuje. Presne podla pravidiel - iba kamarati a iba na sex. Kto povedal, ze ten cisty sex nemoze byt spojeny s neznostami? City z jeho strany tam ale nie su ziadne. Mozno, ked uz budete ako kamarati travit spolu menej casu, tak si aj najde priatelku. Ale zda sa mi, ze on je pre teba niekto viac.

katulikkatka

Viem, že to nieje ľahké, ale ja myslím že bude lepšie keď sa rozídete, alebo lepšie povedané od seba odídete, pretože môžeš stretnúť niekoho koho budeš mat rada a s kým budeš mat možno naozajstný vzťah ! to je všetko čo ti môžeme ku tomu povedať, pretože to nemá význam ťahať. Jeho to nebaví a teba očividne tiež nie kedže sa nato pýtaš, keď váhaš vo vzťahu je to zlé, nemáte spolu dieťa nič žiadny záväzok tak chod od neho a maj sa dobre uvidíš život pôjde aj bez neho a oveľa ľahšie :) Ale, nedávaj si nič za vinu, pretože proste vy sa možno máte radi ale nie do takej miery aby ste spolu a akceptovali jeden druhého a vážili. Skonči to, dobre ti radím, možno sa o pár rokov dáte dokopy, ale to už bude na vás, ale teraz to určite nefunguje!