mierna bolest v prsnikoch a v pravom vajecniku

Príspevok v téme: mierna bolest v prsnikoch a v pravom vajecniku
vodnarka953

Ahojte baby. Mate niektora skusenost s mierne bolavymi prsnikmi a pravym vajecnikom? Som z toho zmatena lebo pred polrokom som otehotnela a zhruba v 8tyzdni potom potratila a mala som presne taketo iste priznaky. Akurat len hacik je v tom ze teraz beriem antikoncepciu cca 4 mesiace a pred tym nez som ju zacala brat mi moj doktor vravel ze si mam par mesiacov davat pozor kym antikoncepcia zacne mat stopercentny ucinok. No s priatelom sme mali pohlavny styk zhruba pred tyzdnom ale zda sa mi to skoro na priznaky tehotenstva kedze pred polrokom ked som potratila tak mi zacali priznaky ako ranna nevolnost az o dva tyzdne. No bolesti ako mam teraz tak mi predtym zacali asi o tyzden po pohlavnom styku a to som si myslela ze to je PMS. Menstruaciu som mala naposledy 28 marca. Budem rada ak mi niektora napisete vase skusenosti. Vopred dakujem.

mmoonna

Nepočula som o tom, žeby antikoncepcia mala mať 100% účinok až po pár mesiacoch užívania. Pokiaľ viem, účinok začína cca po 5 dni úžívania. Ak si v braní antikoncepcie nepochybila, tak tehotná byť nemôžeš. A tehu príznaky nezačínajú po týždni. Skôr to bude buď nejaký zápal, alebo cysta, alebo hormóny....