Už som z neho úplne na dne :/

Príspevok v téme: Už som z neho úplne na dne :/
Prezývka

Dobrý deň, zaľúbila som sa do jedného chlapa ale on do mňa asi nie. Neviem... Vždy keď ma vidí tak sa na mňa usmeje a pozdraví ma. Ale v meste to tak nefunguje, napr. minule som išla po chodníku v meste a on na aute a ani si ma nevšimol :/ ja neviem možno ma nezbadal alebo nespoznal alebo ja neviem, čo ale zranilo ma to :/ Raz mi povedal že som pekná a to bolo asi všetko z jeho vyznaní. Rozpráva sa so mnou normálne, smeje sa keď niečo vtipné poviem ale to je uplne normálne ja viem, nič to nesignalizuje. No ale ja na neho stále myslím, neviem ho dostať z hlavy v poslednej dobe sa s každým rozprávam minimálne radšej som sama, som už na dne z neho, neviem čo mám robiť ako zabudnúť, možno by boli aj iný ktorí by ma chceli ale ja to jednoducho neviem.. neviem nadviazať vzťah pretože stále myslím na neho všetko mi ho pripomína, už si pripadám ako pubertiačka zabuchnutá do nejakého chalana, prosím pomôžte čo mám robiť???

Prezývka

Nemá nikoho to viem. A to s tými kamarátmi... fu ja neviem.
O tom, že sa mi páči vie jedna moja kamarátka ale ona ho nepozná. A aj tak sa bojím keby som to aj ako keby odkázala po jeho kamarátoch, tak sa bojím odmietnutia, lebo je rozdiel keď niekto povie, že je niekto pekný a rozdiel ak niekoho máš fakt rád... lebo môžem byť podla neho pekná ak je to všetko z jeho strany tak to nie je Bohviečo...A predsa len budem vyzerať ako chuderka odmietnutá a ešte sa so mnou aj prestane stretávať, no jednoducho táto láska ma rujnuje

Messje

ked poznas jeho kamaratov,co keby si teraz pre zmenu povedala ty im,ze on sa ti paci.Skus to cez nich,ked jeho sa moc hanbis.Opytaj sa ich,ci je sam,ci niekoho ma...ked sa opytaju preco,,,len im povedz,ze sa ti paci,ale ...a len sa usmej.Oni uz budu vediet co robit.Nepovedali by ti to len tak.Ak on na tebe vidi,ze si prilis hanbliva,mozno neskusa nic,lebo caka odmietnutie.Sup sup za kamosom nabuduce

ivobrick

Hm, keby som mal daky problem povedat ti do oci ze si pekna, tiez by si sa to "dozvedela" od mojich kamaratov/kamaratok.
Lepsi sposob snad ani neni :D
Odpovedz rovnako.

Blbsia zena na vztahy, asi ani nie, bojis sa, lebo sa ti velmi paci, to je normalne.
Ale pochop ze ak nic nespravis, teda nijak neodpovies, nic sa nestane.

Itak mi natebe vadi to, ze to beries az prilis vazne, a to ta zvazuje. Teraz chod, napusti si vanu, vezmi si sampanske a vyser sa na vsetko.. :D

Nabuduce ked ho stretnes tak rob to co ti tu radia - venovat mu viac usmevu, pozornosti, obdivu, pochvaly, zaujmu o jeho o konicky a zaujmy, potesit ho, ked ma problem, ponuknut ho niecim...ked mas moznost sa s nim rozpravat a byt s nim v kontakte.. Pytaj sa na to co ta zaujima.. a tak dalej..
Vies vlastne ci niekoho ma? Nie? Spytaj sa.. Za to do basy nepojdes..
Rataj zo vsetkymi moznostami..

Prezývka

No napísať mu to nemôžem lebo nemám fb a jeho email nemám. A to že sa ma on nehanbí jednoducho viem, pretože on nieje hanblivý. Ale ja som dosť na takéto veci...

A to s tým, že mi povedal, že som pekná, to ani tak celkom nepovedal mne do očí, ale dozvedela som sa to od jeho kamarátov a nikdy som sa ho na to nespýtala, či je to pravda :/ ja viem asi blbšia žena na vzťahy ako som ja ani neexistuje

ivobrick

Ved rad tu mas dost, vsetky su dobre, okrem tych mojich.
Vidis mala si reagovat pohotovo, ked ti povedal ze si pekna..
Alebo ked ti daco povie nabuduce, napr. ze nieco vie, tak ho vezmi za ruku a povec ze: "to sa mi paci, teba potrebujem, beriem si ta domov" :D A keby nieco vzdy to mozes otocit na srandu atdd..

Kazdopadne nieco spravit musis, hoci aj napisat, lepsie prezit dve minuty strachu ako nezazit nic, nie?

Ako vies ze on sa nehanbi teba?
Nemas co stratit, len ziskat.

Prezývka

Ale ja mu to nemôžem len tak povedať, že počúvaj môj páčiš sa mi :/ Hanbím sa ho a aj tak neviem, či to tiež tak cíti ak nie tak čo? Ak by som ho videla s inou asi by som to neprežila :(

Prezývka

Ale ja mu to nemôžem len tak povedať, že počúvaj môj páčiš sa mi :/ Hanbím sa ho a aj tak neviem, či to tiež tak cíti ak nie tak čo? Ak by som ho videla s inou asi by som to neprežila :(

ivobrick

Nie kazdy vie citat myslienky. Ten tvoj podla mna nevie, sama to pises.

Myslim ze ked nieco chces, musis preto nieco spravit. Ak teda pre teba nepracuju dvaja ludia s menami Samo a Sato. Pochybujem.

Preco ho niekam nezavolas?

Zabudnut? Neviem? Sama? Co mas robit? Na dne? Nevsima?
Povies dve slova, a zivot sa ti otoci o 180 stupnov. To je tak tazke?

Filip TT

A uz si skusila take standardne zenske tahy - venovat mu viac usmevu, pozornosti, obdivu, pochvaly, zaujmu o jeho o konicky a zaujmy, potesit ho, ked ma problem, ponuknut ho niecim...ked mas moznost sa s nim rozpravat a byt s nim v kontakte da sa s tym vselico urobit...