Nebavi ma takyto zivot....racej zomriet jak sa trapit neustale

Príspevok v téme: Nebavi ma takyto zivot....racej zomriet jak sa trapit neustale
Zivot1230

Ahojte,tak napisem vam v skratke o co ide.
Som uz uplne v koncoch zo silami.....beriem ad + ukludnovaky frisium,elenium,lexaurin. Samozrejme ze nie vsetko naraz, striedam to. Frisium elenium mi sposobili to ze sq citim cudne, pamat mi stagnuje hlavne ta kratkodoba.....som paranoidnq,vztahovacna, domyslam si veci, obvinujem sa zo vsetkeho....Teraz beriem Lexaurin(par dni), je to lepsie ale nie moc. Psychiatricka uz ma povazuje za hypochondra co si nahovara ze mi neustale nieco je,zevraj sa privelmi pozorujem atd. Moja babka,mama maju tiez dlhodobo depresie. Najhorsie je natom to ze matka si vybija zlost na mne.Toto keby ste zazili povedali by ste ze je to nahlavu.....zo vsetkeho ma len obvinuju,ja som najhorsia na svete,vsetko robim zle.... No vdaka nim som vacsinou dole.
Kazdy den si nahovaram ze bude lepsie....ale nemeni sa nic...Zacinam si uz pripadat ze nieje vychodisko s toho, s tych mojich stavov, rodina ma nici, a jedine co mi ostava je priatel a par kamaratiek.
A podstatne je to, ze neviem ci tymi liekmi, alebo s coho sq ciitim taka vypatlana?????Akoby som mala v hlave miestami prazdno. Veci co ma bavilo ma nebbavia. Nezaujim sa v ppdstate uz o nic,som dost flegmaticka ku vsetkemu lebo ma cely moj zivot prestava bavit. Depresie nemam ale taky ten pocit zbytocnosti.....
A nenormalne sa pozorujem, citim sq byt menej ako ostatny,poroovnavam sa...a s toho mam tiez dost na p. pocity.
Ach jaj.....no co by ste mi na to povedali????
Ja samu seba nechapem uz niekedy......