Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tlak v hrudi

Príspevok v téme: tlak v hrudi
ericko

Dobrý deň. Mám 26 rokov. Počas behu občas pocítim také krátkodobé stlačenie hrudníka akoby. Nie je to bolesť len tlak.
Teraz sa mi to stalo opäť no bolo to oveľa silnejšie. Vyskočí mi pritom tep, zrejme z preľaknutia.
EKG mám v poriadku nie staršie ako mesiac.Asi mám nábeh na vysoký tlak, neviem, či to s tým môže súvisieť.

Kýčera

Môžeš mať krčnú blokádu - spánok, zlý pohyb, spazmus svalstva,... Skús si na krčnú a hrudníkovú chrbticu aplikovať suché teplo, môžeš využiť aj infrasaunu, masáž, masažné lôžko, nosiť nielen na beh termobielizeň, krk chrániť teplým mäkkým šálom,... Zvýšený tep máš z behu, nie z preľaknutia.

slovo_g

lekar - na vysetrenie je spravna odpoved. urcite to tak urob. inak tlak moze byt napr. kvoli technike behu, alebo len zacinas, alebo je to od chrbtice atd ... ale lepsi lekar ako hocikto tu na fore! neriskuj, nepodcenuj :)

Emuška

Ahoj, nemusí to byť nič vážne, ale ja som strachopud, ja by som radšej ešte raz išla k lekárovi, prípadne zopakovať EKG. Alebo 24-hodinový holter (robí EKG počas 24 hodín, malý prístroj sa pripevní na telo).