Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hojenie rán

Gerry

Tak 200 eur je pre mňa fakt veľa to ešte tých 50 a kupón. Zatiaľ som vsadila na tú dračiu krv z biocare a dnes som si to namastila tak uvidím mám aj aloe vera a moč noo, mám rada "babské" recepty, ale toto mi akosi nereže :D

syndiluca

Treba si kupit cicaderma masticku, alebo dermatix nech ti predpise kozny lekar.

AK je to mierne, staci premastovat bepanthen kremom alebo calcium pantotenat mastickou.

Ak je to predsa len velka rana, pouziva sa pripravok na hojenie ran Abound, je to ale velmi drahe asi 200 eur to stoji ale pomaha neskutocne.

bielka

objednávam od nich už asi rok a max. čo trvala od nich objednávka tak bola 2 dni a inak tiež môžem len odporučiť aloevera aj keď to pravda nie je najrýchlejšia cesta no lepšie ako nič a prírodné

Gerry

Tak malá rana to práve nie je síce ani nie moc hlboká ale mačky už týmto stratili moju plnú dôveru. Ďakujem za rady idem sa ešte raz na všetko popozerať a snáď niečo rýchlo zaberie :) Inak maxojo za ako dlho ti zvyčajne prišla obejdnávka od biocare?

maxojo

niee na krv ti recept netreba ani na aloe-vera teda neviem my to z lekarne nemame objednavame s biocare.sk ale tak nic nepytali nikdy ak sa to vobec da cez net tak

Martta

Výborný je UniGel - z vlastnej skúsenosti. Urýchli zahojenie a je aj proti bolesti. Je ale dost drahy - okolo 50e. Ja vzdy objednavam cez internet a vyuzivam zlavu cez -odkaz odstránený- - tak to vyjde trosku lacnejsie.

Gerry

Nerada by som šla práve k lekárke nie je práve najpríjemnejšia a zvyčajne dáva dosť agresívne lieky, preto by som skôr šla nejakou inou cestou, no ďakujem veľmi za typ. Inak tá krv nie je na predpis, že? Ja som počula, že to aloevera je dosť pomalé, či?

maxojo

mne mamina kedysi davala tu duzinu z aloe-vera na rany ale som spokojny aj s tou dracou krvou co hovoris su to kvapky tak je to fajn este mozno trocha rychlejsie hlavne si do tych ran nebabri to sa ich nezbavis :D :D :D

Mesačný princ

FRAMYKOIN zásyp je na to dobrý ale je na predpis. Je to najlepšie, čo si na to môžeš dať, aby ti to dýchalo a aby ti rana nemokvala.

Nedávaj si žiadne mastičky.