Ako konecne prestat jest sladkosti a zdravo sa stravovat?Ako to zvladate vy?

Príspevok v téme: Ako konecne prestat jest sladkosti a zdravo sa stravovat?Ako to zvladate vy?
koberecka

Ahojte,mam 174cm a 57-58kg,necitim sa dobre takto-pred polrokom som mala stabilnu vahu 55kil a sice su to len 2-3kila,strasne to na sebe citim a odvtedy uz xty krat si vravim ze za mesiac dva to schudnem a zasa budem mat aspon tych 55kil.Cvicim tabatu 3krat do tyzdna,sport mam rada aj ma to bavi.Kamenom urazu je moje stravovanie.Uz od puberty sa strasne nezdravo stravujem-strasne lubim sladkosti.som schopna na posedenie zjest 2balicky cukrikov a cokoladu.Ked aj tyzden vydrzim som nervozna akokeby to bola nejaka droga,Dufam,ze tento raz sa mi to uz podari a odhodlanie bude pevnejsie ako chut na sladkosti.A konecne sa zbavim tych 3kil.To sladke je ina pliaga pre mna...Ak mate vy s tymto problemom podobne skusenosti budem rada ak poradite

lienka270

Ahoj, skús si prečítať tento článok www.zelenejablko.sk je tam napísané, čo signalizuje chuť na čokoládu, biele pečivo a pod. Ale, ako napísali ľudia podo mnou - myslím si, že máš skvelú váhu na svoju výšku. :-)

gabča

Messje: správna baba. :)

ale vážne, ak sa tak necítiš dobre, tak obmedz cukríky a trochu viac cvič, ale na svoju výšku by si mala mať 64 kg. ale ide o to ako sa cítiš a ak to je tak ako vravíš, tak obmedz cukríky, čokoládu....proste sladké. :) ale je taký experiment, robili tento pokus sa mi zdá, že v Amerike a ide o to: 2 týždne neješ sladkosti, sladké celkovo a po 2 týždňoch ich prestane telo potrebovať(cukríky a tak, ale nie cukor z ovocia a ten zdravý ktorý telo potrebuje) a nebude si ich pýtať. ja som to skúsila a veľmi pomohlo, ale treba na to celkom dosť silnú vôľu(aspoň u mňa). vyskúšaj si ešte prečítať na stránke chudnutie ako-Miro Veselý tak radí a je tam taká časť o sladkostiach, maškrtách, no na boku to nájdeš. :)

Messje

Dievca zlate...pri tvojej vyske chces mat 55kg?To chces ako vyzerat?Jak bydlo? Sak nic zenske na tebe nebude.
Ja mam 170cm a 57kg a volaju ma palička. Neblazni pre boha.Daj si cukriky aj na co mas chut.Ja som prave dojedla celu cokoladu natretu nutelou.A som spokojna.Ziadne vycitky. :-)