Chcela by som vyskusat mineralny makeup.
Neviem sa rozhodnut medzi EVERYDAY MINERALS a LILY LOLO. Ake mate skusenosti? Ktory je podla vas lepsi?
Mam zmiesanu plet, vyrazky, rozsirene pory, takze potrebujem aj krytie.
mineralny makeup, ktory?
Ahoj...ja som kedysi nevysla z domu bez toho aby som nemala na sebe make-up. Odkedy mam problemy s pletou skusam vsetko mozne. Chodim ku kozmeticke kt. mi odporucila make-up zamenit za BB krem. Bola som z toho nestastna ale vyskusala som...a zvykla som si. Minule som si dala make-up do divadla a zhrozila som da aka som bola zmalovana...BB krem posobi ovela prirodzenejsie a aj kryje...skus...samozrejme mozes pouzivat puder aj licka ak si zvyknuta :) a este jednu radu mam...stetce si umyvaj kazdy druhy den :)
augusta, viem. Ale dnes su uz na trhu makeupy vhodne aj na akne, dokonca, ktore pomahaju liecit a prave prirodne a mineralne by mali plet zatazovat najmenej. Lahko sa povie chodit bez makeupu a tazsie realizuje. Kto ma bezproblemovu plet, tak to nie vzdy vie pochopit.
Keby som nemala vyrazky a problem, tak makeup nepouzivam. Potrebujem ho prave preto, aby tie nedokonalosti zakryl...
ked mas akne tak by si nemala makeup pouzivat
Neviem, ci by mal byt kvalitnejsi, ale citala som rozne recenzie a mnoho bab ho odporuca, tak chcem skusit.
to by mal byt akoze kvalitnejsie? ked je mineralny?