Zamilovaná do staršieho

Príspevok v téme: Zamilovaná do staršieho
Stresmanka

Takže... nemôžem to už v sebe držať. Zamilovala som sa do nášho učiteľa informatiky.... má bicepsy aj všetko.... úžasný hlas.... na jednej hodine som do toho uplne padla... a na rovnakej hodine nám dal prezentáciu. Fakt, musím ju predniesť pred celou triedou a zahrať na emócie. Hlavne pred ním! Celý čas som kvôli tomu v strese a nie je doba keď nemám trému :/ pane bože ja sa tam zosypem! Pomôžte mi, ako to mám zvládnuť? Poprípade akú tému mám dať?
M, 13r.

sunnygirl

Každý z nás bol niekedy zamilovaný do svojho učiteľa. Je ti 13 rokov, máš všetko pred sebou. Zbytočne sa netráp. ;)

sunnygirl

Každý z nás bol niekedy zamilovaný do svojho učiteľa. Je ti 13 rokov, máš všetko pred sebou. Zbytočne sa netráp. ;)

veronika89_8

fuuu moja zobuď sa zo sna a odmotaj sa od neho.. ty si príliš mladučka a koľko on má rokov? to by nikdy nebolo reálne

ElsaS

Dievča zlaté :/ ... koľko má on vôbec rokov? Má manželku? Keby aj nemal, ty si strašne mladá na lásku máš ešte pár rokov čas a keby si s tebou aj začal mal by z toho veľké problémy. Je iné keď sa zaľúbi do učiteľa/profesora deviatačka alebo baba zo strednej ako 13 ročné dievča, to nepôjde snaž sa zabudnúť aj keď viem, že je to veľmi ťažké, ale skús to pochopiť, že to nepôjde.

Messje

nie si ani prva,ani posledna.Ucitelia su na toto zvyknuti.Ty sa proste len pekne odmiluj,pretoze ti to moze posobit komplikacie v ucive,chodeni do skoly...
Ty si pre ucitela len dieta,nic viac.Nech budes robit cokolvek,len sa mozes zosmiesnit.Chovaj sa normalne,akoby to bol tvoj starsi blizky pribuzny,s ktorym nikdy nic neporiesis.
Bud rozumna,priprav sa do skoly ako mas.On ta bude vidiet ked budes prednasat presne ako kazde dievca z triedy.

Prezyvka055

Hmm nic z toho, jedine ze by bol pedofil a to asi neni, takze mozes snivat :D ale urcite sa do teba po prezentacii nezamiluje :D