antikoncepcia

fraise

ja nepochopim jednu vec : preco si ludia necitaju pribalovy letak? a baby sa tu pytaju na take otazky, kt. by uz mali vediet. nam vsepovali taketo veci uz od zs do hlavy, na strednej pomaly kazdy rok nejaka osveta v podobe sedenia s gynekologickou. nie je to len konkretne na teba veverka. ale ked nevies radsej sa pytaj, to je jasne.

Veronika L.

pre: veverka

ja taktie len pre doplnenie, ako uz baby spominali, aj pocas 7 dnovej pauzy kedy tabletky neberies, si chranena, takze nemaj ziadne obavy

karin261

ahojte baby, chcem sa opytat, ci tabletka "po" je nejako nebezpecna pre organizmus, ak sa uzije viackrat v zivote? ak mate nahodou skusenost, bola by som vdacna za radu, a ci moze uskodit plodu, ak nahodou uz je neskoro.

Veronika L.

pre: cmuk

aj ked ju budes brat dlhodobo, nehrozi,ze by to nejako negativne mohlo ovplyvnit tvoje sance na otehotnenie po douzivani, otehotniet mozes aj hned po vysadeni. A navyse pises, ze uzivas nizkohormonovu antikoncepciu, takze je to uplne v pohode, vobec sa nemusis bat. Ja uzivam hak uz treti rok a ked som sa na to pytala doktora povedal,ze v tom nie je ziadny problem.

zuska

chcem sa spýtať či njektorá z vás berje antiku NOVINETTE.zaujímali by ma vaše názory a skúsenosti s ňou..
berjem ju totiž už rok a pol,a v poslednej dobe som sa o nej dopočula negatívne veci.

cmuk

Prosim vas baby, neviete kolko mozem brat nizkoh.antikoncepciu vkuse? beriem ju uz treti rok a gynekolog mi povedal, ze ju mam vysadit, ak budem chciet otehotniet az ,co dalsich 5 rokov este nehrozi. Nemoze to potom nejako ovplyvnit sance na plodnost alebo nieco take?