Sjorgenov syndrom/autoimunitne ochorenie

Príspevok v téme: Sjorgenov syndrom/autoimunitne ochorenie
lucccia22

Zdravim. Chcem vas poprosit o nejake rady co sa tyka tychto chorob. Moja mamka(57rocna) ich ma. Jej lekarka jej povedala ze nie su lieky na sjorgenov syndrom a my sme uz zufale. Cim dalej tym je to horsie. Velmi vela spi, celkovo je unavena stale, uz asi mesiac vkuse fuka nos, zacala fukat aj krv, akokeby bola neustale nachladena, docitali sme sa ze viacere co maju to ochorenie maju s tym problem.Bola na operacii zo stitnou zlazou, tvoril sa jej nador ktory jej vyoperovali. Lekarka jej povedala ze moze dostat rakovinu lebo sa jej tvoria lymfaticke uzliny.autoimunitne ochorenie jej postihuje hlavne co sa tyka klbov, kolena. Ma problemy zo vstavanim, chodenim.. Co sa tyka Sjogrenovho syndromu vysychaju jej oci, sliny, je toho vela a neviem ako by som jej mohla pomôct, vidiet kazdy den mamku ako sa trapi je bolestive aj pre mna. Dakujem ak sa pripojite k tejto teme co pomaha vam na toto ochorenie.

Jozefe

alebo potláčajú imunitu bioliečbou...to je jedno...skôr akoby som niečo také prehltol alebo si nechal pichnúť by som určite skúsil aj niečo iné..

Jozefe

RA je choroba ktorá je tu roky a počet ludi s týmto a inými autoimunitnými zápalmi stúpa...a aj tak celé na čo prišli je len možno asi atď...najmä na slovensku vám nezostane nič iné len žrať lieky až kým vás nevykotí...ale nech sa páči aj to je cesta.Predpísať lieky ktoré potlačia zápal vám viem aj ja ...stačí sa naučiť ktorý je ktorý.Naozaj úžasná pomoc.

Jozefe

N-ika to napísal kto?Lekári čo doposiaľ autoimunitný zápal len potláčajú liekmi?Koľkých vás vyliečili ?Ked ti poviem že to o čom píšem vyliečilo reumatoidnú artritídu a dokonca došlo k čiastočnej regenerácii poškodených tkanív?

N-ika

Och Boze...
Jozefe, dopln si vedomosti o tom ako funguje autoimunitna reakcia a co je spustacom...ver mi ze nedostatok cohokolvek v organizme to nie je www.wikiskripta.eu

Kýčera

Jozefe, ja sa nedomnievam, ja viem... Reagovala som len na to, čo si napísal Ty. A viem aj toto :
1. ak si chcem nejakú chorobu liečiť, musím mať správne určenú diagnózu,
2. najskôr si musím spraviť detoxikáciu,....
3. neodbornými zásahmi do imunity si môžem natrvalo poškodiť svoj imunitný systém!!!

Jozefe

No kýčera práve naopak...Keďže ľudské telo je celá mendelejevova sústava prvkov ten vedec Mihalovič začal skúmať akú úlohu v tele plnia napr prvky drahých platinových kovo alebo prvky zo skupiny vzácnych zemín a testovaním na sebe prišiel na prelomový objav.Zistil že práve deficit určitých látok spúšťa autoimunitný zápal.Pomocou tých látok imunita(pretože imunita neslúži len na obranu proti plesniam baktériám atď. ako sa mylne domnievaš) tkanivo neustále kontroluje a pokial je jej deficit až vtedy označí to tkanivo ako cudzí antigén a začne proti nemu vytvárať protilátky.Verte neverte majú s tým u väčšiny pacientov úspech.Je to aj na facebooku ako HiPPOKRATiN.

Kýčera

Lucccia, drž sa toho, čo Ti napísala N-ika! Nesmieš mame dávať nič na povzbudenie imunitného systému - IS a rozhodne ani ten odporúčaný prípravok! Pretože jej chorobu nespustila nejaká látka, kt. jej chýba, ale IS! Ten sa stará o to, aby nás nezabili vírusy, baktérie, plesne,... Ak sa jeho funkcia z rôznych príčin poruší, začne zmätkovať. Vyvíja nadmernú a precitlivenú reakciu, dôsledkom ktorej je napadnutie vlastných buniek a tkanív, kt. poškodzuje. Napadnutý môže byť len 1 druh buniek, len 1 orgán, ale aj viacero buniek, tkanív, či systémov. Na mieste je ten NURCH. Ak to chcete riešiť inak, tak sa obraťte na skúseného lekára, kt. sa zaoberá cielenou detoxikáciou organizmu.

Jozefe

Skúste si nájsť na internete prípravok hippokratin.Je to zaujímavé a vraj s tým liečia práve autoimunitné choroby...rôzne autoimunitné zlyhávanie orgánov autoimunitné zápaly klbov kože.Vraj za to môžu deficity tých látok ktoré to do tela dopĺňa.