napravenie kostrče ortopédom

Jozefe

Myslel som že fórum je na to hlavne aby sa niekto podelil o svoje skúsenosti.Najradšej by som išiel k niekomu kto už niekomu pomohol....ortopédov je vela a niektorí sa len môžu tváriť že to vedia.Už sem nikdy nenapíšem.Je to strata času.

lolinka

No tak keď sa ti nepáčia premúdrelé keci tak si nájdi lekára sám, čo si nesvojprávny? Sú stránky, kde je zoznam všetkých lekárov a k nim diskusie pacientov či ich odporúčajú alebo ako sú s nimi spokojní, taký premúdrelý človek ako ty by ich snáď mal byť schopný nájsť a neotravovať tu zbytočným zakladaním tém keď ani nepíšeš k veci.

Kýčera

Jozefe, Jozefe... Ďakujem Ti za tie "premúdrele kecy", tým si ma posunul do vyššieho levelu. Doteraz som si o sebe myslela, že len kecám... Tak poďme k meritu veci a pokecajme si opäť spolu.
7.4. píšeš : "Presne viem, čo tu hľadám a čo mi je ..."
6.4. o 18:45:47 píšeš : "A ešte potrebujem, aby mi niekto zistil, či je zlomená a tak zrastená alebo len ohnutá a dá sa napraviť."
5.4. v svojej téme píšeš : "Hľadám otropéda, kt. mi napraví kostrč."
Takže ako to je s Tebou a tou Tvojou kostrčou?
A Lehrmann, budeš sa diviť, mi "niečo hovorí", a síce to , že je to nemecké mužské alebo ženské priezvisko. Je utvorené z týchto
slov :
Lehren, das - učenie, vyučovanie, kalibrovanie, kontrola kalibrom,
lehren - učiť, vyučovať, naučiť sa, kontolovať kalibrom,
Mann, der - muž, chlap, manžel.
Verím, že si to dáš sám dokopy, veď si Mann der Tat, oder nicht? ;)

Jozefe

no na pohmat je jasné že ju mám do strany a zalomenú dovnútra,bolestivú...povedala a nahmatala mi to aj Zuzana Prouzová Lehrmann to ti ale asi nič nehovorí.čiže diagnoza je zretelná a jasná..zrovnané mám všetko od panvy krížovej kosti atd...ak by sa mi to nahodou nejak vychylilo tak si to napravim sam pred zrkadlom pomocou dornovej metody...jedniné čo dornova metoda nerieši je napravanie takto zdeformovanej kostrče...rieši len uvolnenie svalov okolo nej - to sa robí cez lonovú kosť a bočné posuny...Presne viem čo tu hľadám a čo mi je a pýtal som sa jednu konkrétnu vec.Nečakal som toľko zbytočne premúdrelých kecov :D

Kýčera

Jozefe, povedz mi, ako si dospel k záveru, že Ti treba napraviť kostrč? Každý jeden ortopéd Ťa najskôr pošle na rontgen a podľa výsledkov rozhodne o ďalšom postupe. Buď Ťa odošle na CT, MRI, jemnými technikami napraví sakrálnu oblasť, začne liečiť, pošle na operáciu alebo... Alebo splní Tvoje želanie. Môžeš mať totiž aj iné problémy v sakrálnej oblasti - sakroiliakálny posun, prolaps či protrúziu disku L5 - S1, vrodenú spinálnu stenózu,... Takže ja sa domnievam, že to treba nechať na posúdenie kompetentného lekára a tak, ako si toTy predstavuješ, to nepôde! :)

Jozefe

tak takto ....to že treba cvičiť mi je jasné...cvičím SM systém 3 roky dokonca mám akreditovaný kurz.Cvičím mc kenzie absolvoval som dornovu metodu pričom sám ju praktizujem na iných...potrebujem priamo napraviť kostrč cez anál a to ani cvičením ani dornovkou nikto nespraví.Už som to skúšal aj sám...ťahal som relatívne silno ale nič...treba na to asi nejaký fakt extra ťah resp. hmat.A ešte potrebujem aby niekto zistil či je zloená a tak zrastená alebo len ohnutá a dá sa napraviť.

Kýčera

Tak k veci. Ak sa to dá, napraví Ti to ortopéd, kt. ovláda jemné techniky. Keďže si nenapísal, odkiaľ si, tak hľadaj vo svojom okolí. Pýtaj sa, píš, telefonuj a nevzdávaj sa!