som uplne nepouzitelna, neschopna a nemozna :( zamestnalaa som sa v odbore ktory som vystudovala ale vobec mi to nejde...pripadam si tam ako z inej planety... nadriadeny je so mnou nespokojny a zacina byt podrazdeny... vsetko po mne opravuje, nadava mi ze nic neviem a je mi do placu ked mu musim ukazovat svoju pracu lebo ju aj tak preraba.... ostatni absolventi su ovela lepsi a to ma neskutocne deprimuje a po veceroch placem... problem je ze niektore veci sa nedaju naucit a clovek sa s nimi musi narodit a ja neviem ako sa to naucit alebo ako sa zlepsit.. uprimne, citim sa ako stratena existencia, uplne neschopna a mam taky strach co so mnou bude az ma vyrazia, ze sa uz tri dni z toho trasiem.... co mam robit? rozmyslala som aj ci nemam dat vypoved, dat prilezitost niekomu lepsiemu....poradite mi nieco?
Co s takym niekym ako som ja?
Dobre by bolo keby napises kde pracujes alebo co robis :) mozno tu najdes niekoho z rovnakej profesii ktory ti poradi
Nic si z toho nerob, ked ta vyrazia tak ta vyrazia, vypoved nepodavaj. Naco?
Buki neviem ci to bolo uplne vhodne. Keby si napisal Fica to by som este pochopil :D. Kazdopadne ahoj Stratenaexistencia. Popracuj na svojom sebavedomi. Pravdepodobne robis pracu v ktorej uplne nevynikas a asi ta ani moc nebavi ako tu uz bolo spominane. Kazdy ma ine kvality a ine silne stranky, toto asi nie je tvoja parketa, takze bud sa vyrovnaj s tym ze budes horsia ako ostatni, alebo sa porozhliadni po inej praci kde budes excelovat. Nie vzdy znamena ze ak si vystudovala nejaky odbor, budes v tom aj dobra. Poznam vodoinstalatera ktory teraz robi manazera vo financnom biznise. Chapem ze zmenit robotu sa lahsie hovori ako robi, ale mozno to stoji za to. Hlavne si to dobre premysli, musis aj z niecoho zit a najst si pracu tiez nie je dneska jednoduche. Kazdopadne ti drzim palce, dufam ze sa to vsetko zlepsi.
Nie je to take zle, ved mas este phicu
Filip, a co ak je to len horsie a horsie? Pri osloveni kolegynou sa cela trasiem co som zas urobila ... alebo ked pocujem ze som nieco dobre urobila tak mam slzy v ociach lebo neverim ze mam konecne nieco bez chyby....je to strasne.. ale aj ked sa neviem ako snazim stale nieco pobabrem... precitat si to mozem aj 50x a stale sa tam nieco najde uz som uplne zufala.....
Princ... no ono to nie je tak celkom pravda... studovala som to co ma aj bavilo ale nerozumela som tomu... pozorne som pocuvala na seminaroch, chodila som na vsetky prednasky, jedna zmala som si robila poznamky, ucila som sa aj z knih navyse ale proste som tomu moc neporozumela... na skusky som sa cisto biflila a zavidela som spoluziakom ktory boli aktivny a rozumeli tomu....asi som az moc pribrzena aleboneviem....
elenka... dakujem za povzbudenie.. ale keby sa to aspon lepsilo tak by som nebola taka depresivna, ale ono sa to skor zhorsuje a vidim ako sa ku mne uz vsetci spravaju... a aj ja som bola rpedtym vyhodena a to z brigady a mesiace som kvoli tomu plakala a uz to nechcem zazit.. najhorsie na tom bolo ze to ani nebola moja vina ale vyhodili ma pre chybu ineho len preto lebo som sa ako krava vtedy pod to podpisala.... a neboj sa, zaciatky su vzdy take chaoticke ale nejako sa uz usadis... ja som si najhorsie zvykala na tie ohovaracky a skooro som zistila ze je najlepsie nikomu neverit... a radsej som sa mala aj viac pytat aj keby ma za to nenavideli... drzim ti palce aby si prvy den co najlepsie zvladla :)
Ahooj stratena ked to citam presne ako keby to ja pisem! Neboj niesi sama ja si tiez vobec neverim mam nastupit do novej roboty a trasiem sa este ani nemam zmluvu v rukach. Pozri pokial sa da snaz sa popripade nema ti tam kto pomoct? Alebo niekto u vas doma nerobi v oblasti v akej ty robis? Mna tiez vyhodili s prace ale nieje to koniec sveta aj ked sa to zda! moc ti drzim palce nech sa stane pre teba to najlepsie . Inak ak by si hladala nove miesto daj si inzerat na net a uvidis kolko ludi sa ti nan ozve ;)
Klídek.... :)
Nevadí, aj keby ťa raz vyhodili. Väčšina ľudí mení zamestnávateľa.
Nevyhadzuj sa ale sama. Dokiaľ ti je daná možnosť tak sa snaž! Večer si poplač, keď sa ti uľaví, ale cez deň sa snaž. Veď už si niečo pochytila, dôlležité je, aby si ukázala nejaký progres, aby si mohli povedať: zlepšuje sa, možno z nej ešte niečo bude. Náhodou najlepší pracovníci sú, čo začínajú v pokore. Poznám som niekoľko takých prípadov.
Nestrácaj nádej, kým máš šancu tak sa snaž!