Mam z toho strach

Príspevok v téme: Mam z toho strach
Fear

Ahojte viem ze to bude zniet divne :/ ale profesorka anglictiny nam dala ulohu ktorej sa bojim. Dohodla sa s ucitelkou z Finska ze musime zavolat s ich ziakmi a zistit od nich zaluby a take veci. Mne nanestastie vybrala chalana takze sa o to viac bojim. Pretoze vyzeram dost skaredo a ked mam komunikovat anglicky tak je to sodoma gomora. Bojim sa ze ked ma uvidi zlakne sa alebo nebude chciet volat. Skareda som naozaj preto som aj sikanovana bola ale to uz je jedno
Poradte ako prekonat strach. Webka je povinna

Fear

Uz idem nato. Webku budem mat, bolo by to voci nemu nespravodlive lebo on tiez bude mat. Jo a kamaratky zial nemam :)

Amadea

Filip TT a Messje ti dobre radia :) Ak je webka povinná, je povinná aj tvoja tvár v nej ? Každopádne rada s otázkami vopred a pomocnou kamoškou je riadne super :) ja by som to tak skúsila....je to výzva, o prekonávaní samej seba...ideš do toho ? ;)

Fear

Diki za rady, radsej tu kameru pouzijem. Navyse kedze som to stale odkladala a vyhovarala sa ucitelke ze ten chalan nema cas, tak mi pridelila ineho. Takze musim volat s oboma :( keby mi aspon dievca dala.

Messje

je pravda,ze ta nemoze nikto nutit pouzit kameru...
a je aj pravda,ze sa ti nemoze nic stat
a tak ma napadlo zobrat si z oboch nieco
napis chalanovi predtym ako zapnes kameru,ze ci by si nemohla kameru otocit napr na stenu alebo stol...napis mu,ze sa citis skareda a ze mas z toho vsetkeho stres,ze kamera bude zapnuta ale on ta neuvidi.
mozes s nim komunikovat a aj pisat.A budes mozno prekvapena ako mu vobec nebude vadit to ako vyzeras.Mozno je prave toto moznost zacat si verit a prave on ti moze pomoct k tomu.
A ked mu to nebude vadit,ze ta nebude vidiet,tak mozte davat otazky.Len sa mu ospravedln a bud uprimna.Nikdy ta uz neuvidi a ty si splnis ulohu.

Filip TT

Neblazni - nema sa ti co stat. Napis si tie otazky na papier a citaj si ich nahlas. Priprav si aj nejake odpovede na klasicke otazky ze co ta bavi a podobne. Tie si tiez precitaj.

Uplne prinajhorsom si zavolaj nejaku kamaratku z inej triedy, co ta podrzi. Fakt sa ti nic nemoze stat s tym chlapcom sa v zivote viac neuvidis... a keby ze to je aj trapas, na to sa neumiera, jeden trapas v detstve hore dole to nikto neberie vazne. :)

Das to neboj.. :)

Filip TT

Mas vybornu prilezitost sa prekonat a to pretoze:

1, moze ti byt jedno ako to dopadne, kedze toho cloveka v zivote viac neuvidis

2, nie si s nim v osobnom kontakte, ale len cez web kameru, ktora obvykle skresluje

3, je to chalan, caka sa teda od neho, ze bude aktivnejsi

4, mas dane, co si s nim mas rozpravat takze odpadaju vsetky pochybnosti o tom, ci sa pytam blbosti a mozes si dopredu na papier napisat vsetky otazky ktore sa chces pytat, staci ti ich precitat.

Neboj, budes na seba hrda, ked to das. ;)

Mesačný princ

Ak by mi niekto nanútil ,,povinnú webku,, tak poviem, že nemám prístup na net.

nezdá sa mi to správne a podľa mňa je niečo ako komunikácia cez kameru s úplne cudzím človekom zásah do súkromia a ak je to povinnné, tak ba som to ja ako žiak určite neakceptoval.