Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

PhDr. Martin Chylik Hlohovec vas nazor

Príspevok v téme: PhDr. Martin Chylik Hlohovec vas nazor
stratenec

Ak je tu niekto kto mal stymto doktorom cest sa stretnut tak mi prosim vas napiste vase pocity alebo ako by ste hodnotili jeho vysetrovacie schopnosti...Ja ked som sa tam uz dostal tak somnou prehodil par slov pozrel som si tie klasicke machule a povedal som co vidim a poslal ma do vedlajsej miestnosti kde je jeho sekretarka ktora my dala robit ostatne testy "kruzkovacie-otazky,vyzualne,a pametove" trochu dost ma to zaskocilo ze to nerobi on sam ale som si povedal OKA asi ma vela ludi a ked nabuduce pridem tak on to urcite omrkne a vyjadri sa k tomu.No.Dnes po tyzdny som tam prisiel Na 11:00 hod zazvonil som:"Doktor"- ze co si prosim alebo tak nejak a ja ze som si prisiel zobrat spravu o mojom vysetreni.On nato rozculene ze on mi povedal ze mi to posle osobne "" ked som tam bol prvy krat prehodil somnou 2 vety a tie dve vety boli o tom ci som poisteny a odkial som a aby som nehovoril len v zlom opytal sa ci som mal nejake vztahy tot vse"" No ja som mu povedal ze mam zo sebou papier na ktorom mi jeho sektretarka napisala Datum a cas kedy si mam preto prist.On nato prekvapene ale ved ona je chora a blablabla.Tak som mu kludne slusne povedal ..A Ako ja mozem vediet ze je vasa sekretarka chora ? trochu ma aj zarazilo ze taha do toho sekretarku.Mno a potom pan doktor povedal ze on to este nema hotove ze jeho SEKRETARKA to este nevyhodnotila a ze najskor to bude o 1tyzden.Mam pocit ako keby som kus odpadu na totmto svete.Teraz ako ja mam vazne Psychycke problemy podozrenie na paranoidnu schyzifreniu alebo nejaku inu psychozu a vyhodnocovat moj stav bude jeho sekretarka.CO SI MAM O TOMTO MYSLIET????? ved ja som prisiel konkretne za nim a to preto ze mi ho odporucil dalej opisany psychyater z BA ktory si uctuje za jedno sedenie 150e . Trva to uz 3 roky.Mavam stale silne depresie ktore sa nedaju uz niekedy vydrzat.A on mi rozculene povie ze mi to pride postou a potom nato som sa dozvedel ze moje testy bude vyhodnocovat jeho assistentka ,sekretarka.Nemal som silu to tam snim riesit lebo neviem asi by som ho vyfackoval.Tak som slusne odiisiel..Tak a otazka na ludi je: ta jeho asistentka ma nejaky psychologicky diplom alebo nieco co ju opravnuje urcovat diagnozy ????? ja neviem co si mam o tom myslet..SOM VYTOCENY