Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Myslím si, že nie som pekná :/

Príspevok v téme: Myslím si, že nie som pekná :/
k3028

Ahojte, mám 15 onedlho idem na strednú, kde bude viac chlapcov ako dievčat a bojím sa, že ma nepríjmu. Nie som ten typ dievčat, ktoré sú krásne, sú sama dokonalosť. Ja mám husté hnedé vlasy, ktoré môžem dať akurat tak do gumičky, mám pehy, okuliare, som bledá a k tomu mám dosť husté a výrazné obočie. A postava? Nie je zlá ale ani dobrá, je celkom v pohode len boky mám väčšie ako by som asi mala mať. Možno nie som až taká škaredá, ale moje sebavedomie je strašne nízke. Ja viem, že krása nie je dôležitá,ale kamarátky v mojom veku už i frajeroch mali alebo sa len niekomu páčia a ja nič extra. Bojím sa, že nikdy si nikoho nenájdem, že nikomu sa nebudem páčiť. Že nebudú pozerať nato aká som z vnútra ale nato ako vyzerám... Prosím, poraďte mi ako sa mám cítiť sebavedomejšie a lepšie... :(

k3028

Ďakujem Vám za rady, či milé slová :-) Vždy, keď sa cítim zle tak si to prečítam a hneď sa mi vyčarí úsmev na tvári :-) Veľm pekné ďakujem, ani som nečakala, že si to vôbec niekto prečíta a nie to aj odpíše, ďakujem :-) :-)

Panda Helps :)

A co sa tyka toho ,,frajera". Vsetko pride, neboj sa. Nemusis s niekym chodit za kazdu cenu. Rozumiem, ze ked vidis ostatne baby v tvojom veku ze mali uz ako take skusenosti a ty nie, citis sa akosi pozadu. Lenze to neni pravda, pockaj si na niekoho, kto za to bude stat. Mas cely zivot pred sebou a urcite niekoho stretnes. Vsetko sa zmeni ked skoncis strednu, ludia uz budu iny ako na strednej. Potom ti to uz nepride ze si nikoho nenajdes, samozrejme ak nebudes mat 500kg ;).

Panda Helps :)

Napisem ti to velmi jednoducho. Ked ma niekto nizke sebavedomie, znamena to ze musi prijat sam seba takeho aky je. Mala by si mat zacat rada samu seba, inak sa nikam nepohnes. No a co, aj keby ta spoluziaci neprijali, svet sa nezruti. Potom aspon uvidis, ze tvoji spoluziaci nebudu o moc stat. Ludia by nemali sudit druhych len podla vyzoru a prave deti (teenageri) v tvojom veku robia presne toto (cest vynimkam). Ver mi, chciet niekam zapadnut za kazdu cenu nikdy nevyjde. Bud ku novym spoluziakom priatelska a mila a uvidis ako sa veci vyvinu.

lolinka

Podľa toho ako sa opisuješ mi prídeš celkom pekná. Obočie sa dá upraviť. A vlasy, na tie môžeš byť hrdá. Či menila by so mnou, čo mám riedke a jemné vlasy, na ktorých nedrží ani trvalá, nieto tužidlo?

mam56

Áno, M.P. má pravdu. Trpieť genialitou je niečo podobné ako trpieť šialenstvom. Ľudia majú strach, aj keď im nič nerobíš:-)
Ja mám IQ 183 a niekedy, resp. často robím veci, ktoré sa mi síce páčia, ale nechápem ich zmysel.
Mať všetko naštudované a podľa všetkého sa riadiť asi nie je normálne.
Keď príjimete chudobného, to je to isté ako prijať J.K., tak to robím, ale v žiadnom prípade by som na našom území nechcel mať žiadnych Tatárov. Už sme mali tú česť vás poznať, tak vás je.eme do ucha. Je to tvrdé vyhlásenie, ale podľa mňa normálne.
Ja napr. nerozumiem tomu taktnému psycho-humanizmu, ktorý čosi rieši, ale nič k veci. Moderný humanizmus mi príde ako prejav totálneho šialenstva. Harakiry páchali v iných časoch a nie v dnešnej dobe.
Ešte dám Ftip.
Lesná stráž sa ma pýtala, že ako chutí mäsko zo svišťa, tak som im povedal, že je to niečo medzi Kamzíkom a Orlom Kráľovským.
Potom mi už len povedali, že: "pôjdete s nami". O chvíľu príde polícia. A ako ste prišli? Však normálne na motorke. A pili ste? Však, tak normálne, liter vínka.
Ale však som toho až toľko nejedol. To, že si odtrhnem 50 snežienok a potom ich predám na čiernom trhu alebo že si natrhám Enciánu in der Hohen Tatra, však to nie je so mnou až také hrozné.
Uf, aspoň, že už si nemyslím, že som Boh. Riadiť všetko nie je práve príjemné:-)
Ja neviem, čo je na tom nenormálne, že tam prídem, keď sa stane niečo môjmu anjelikovi, Alizee.
To je nenormálne počúvať Alizee alebo sa zastať žienky? Ja v tejto societe už strácam zmysel pre humour:-)
Ak sa jej niečo stane. Prídeme a potom to už bude iný oh.ostroj.
Dance, little lady dance.
www.youtube.com
To, že som ich už preklial, už ani neriešim. Nech si zvyknú. Prekľajte aj vy mňa. Viete, čo sa mi stane? Prd makový. Vlasy mi môžu vypadávať, aj tak sa mi nič nestane.
Ja nechodím ani k lekárovi, poors.
Fucked som taký nenormálny? Ja už neviem. Však normálne hovorím svoj názor.

Mesačný princ

Aj ja som si to myslel a myslím si to celý život. Ale neboj, bude to dobré :)

Vieš trendy dnešnej doby sú, aké sú a nikto sa nebude pozerať aká si zvnútra - jedine, že by ťa chceli pitvať :D
ale nie srandujem.

Pozri, ak si podpriemer je to zlé, ak si nadpriemer, tiež to nie je žiadny výhra. No ak si priemer, tak ťa môžu ľudia aj prehliadnuť.

všetko má svoje negatíva a je len na tebe, ako sa k tomu postavíš. Nebudem ti tu písať blbosti, že musíš sa mať rada, mať rada ako vyzeráš, nehanbiť sa za svoju tvár či telo. nebudem ti ani písať, aby si so sebou niečo robila. Skús sa brať ako originál. Skôr hľadaj na sebe to, čo je dokonalé a s čím môžeš vyniknúť.

Vysvetlím. Ak budeš mať postavu ako z katalógu tak čo tým vyriešiš? Vieš aké sú príťažlivé pehy? Mnoho dievčat ich zakrýva ale naozaj sa to veľa mužom páči.
Vlasy, s tými sa už v dnešnej dobe dajú robiť divy...

Len som ti tým chcel napísať, že sa nemusíš meniť, aby ťa ľudia mali radi. Skôr musíš v sebe nájsť niečo, čo máš na sebe rada ty a v tom sa zdokonaľovať. Možno ti tieto blbosti, ktoré tu píšem nepomôžu ale vyskúšaj.