Ahojte, prosim vas o pomoc, pred dvoma tyzdnami som ochorel prejavocalo sa to najme bolestou hrdla a zvacsenumi mandlami. Kedze v meste kde aktualne byvam nemam este lekara siel som na pohotovost kde mi dali automaticky antibiotika na 7 dni ktore ked som dobral hrdlo stale neodpuchlo a necitil som sa dobre. Nasledne som navstivil svojho obvodneho lekara ktory mi zobral krv a povedal ze to je tak na hrane a dal mi antibiotika este na tri dni. Tieto som douzival hrslo ma uz neboli a citim sa relativne ok. Co ma vsak trapi ze ked sa pozriem do hrdla je cele zozilkavene a pravu cast hedla mam stale opuchnutu i ked vobec neboli... Pravidelne si teraz hrdlo vyplachujem salviou...zmizol z hrdla biely povlak ale hrdlo je stale zapalene a vsade su cervene zilky. S doktorom som sa bacil aj o vybrati mandli co mi neodporucal kedze ho s chorobou navstevujem raz rocne. Viete mi pripadne poradit ci tie zilky a zvacsena mandlamje ok pripadne co s tym mam robit?
Opuchnute mandle
ja som mal problemy s bolestami krku a opuchnutymi mandlami - vizeralo to aj ze ich budu vyberat ale pomohol mi celkom wobenzym. a problemy ustupili
Ahoj,
prebiehal tam zápalový proces (čiže opuch a zvýšené prekrvenie), samozrejme nejaký čas to trvá, kým sa to dostane do pôvodného stavu...naďalej môžeš kloktať so šalviou, malo by sa to zlepšovať, ak by sa to nezlepšovalo, tak skús Corsodyl.