Bolesť nôh

Príspevok v téme: Bolesť nôh
Mattys

Ahojte, fuu kde začať.. Uz asi od 18-19 rokov, teraz mám 28 rokov, mávam neskutočné bolesti nôh. Prejavuje sa to slabosťou nôh, pichava bolesť, ako keby mi nožom do nich pichali, brnenie, bolesť kĺbu alebo kosti, zdá sa mi niekedy ze mám aj opuchnuty kĺb, bolesť kosti zadku . Ono je to tak že raz je to to miesto, inokedy iné miesto, alebo aj všetko. Ťažko sa mi to aj opisuje ale uz som z toho fyzicky aj psychicky vyčerpaný, niekedy mám pocit že už prestanem aj chodiť. Niekedy je to iba na jednej nohe, inokedy na oboch. Ešte neviem či to spolu súvisí ale mávam mokvanie a svrbenie konečníka. Bol som u neurologicky dala lieky na zápal, bral som stále je to to iste, povedala že je to z krížov, ze som chudý a pracujem v stoji.. Ale mňa chrbát skoro nebolieva, iba nohy a nohy.. Druhá neurologicka zase vravela ze mám tetaniu, beriem teda magnézium. Ono je to tak ze niekedy možno 3 krát do mesiaca, je mi dobre, iné dni sa len trápim, som unavený, vyčerpaný. Raz som mal také bolesti, pichanie v nohách že som sa nevedel ani pohnúť.. Ja som uz zúfalí, pripadám si uz ako hypochonder, raz mi jedna doktorka povedala že či rád chodím do práce.. Preto už nemám ani silu riešiť to a len čakám kedy sa na tie nohy nepostavim..