Prosím vas moze mi nejako ublizit apalovac ktory je urceny pre dospelych ked mam 16 rokov? :) napr lipo 6 a podobne...ak tak odporucte nejaky co mozem, dakujem (samozrejme zacnem cvicit) blbe pripomienky bokom
spalovače tukov
Ako píše lolinka, vyhýbať sa cukrom tie ti zvyšujú hladinu inzulínu a to spôsobuje ukladanie tuku, ty potrebuješ pravý opak znížiť inzulín a ten znížiš tým že zvýšiš produkciu testosterónu a rastového hormónu (keď chceš vedieť ako preštuduj si o tom niečo a googluj) 100g-150g sacharidov na tréningový deň by ti malo bohato stačiť aj keď neuvádzaš svoju výšku ani váhu, zvyšok by som doplnil zdravým tukom (nie veľa) a hlavne kvalitnou bielkovinou. Rozostup medzi jedlami nie viac ako 3 hodiny, 2 a pol až 3 hodiny je taký optimálny čas na dalšie jedlo. A pred tréningom zhruba 3-4 hodiny žiadne sacharidy len bielkovina (šunky syry mäso) a rýchly cukor hneď po tréningu a zhruba 30-45 minút na to proteín alebo niečo čo obsahuje rýchlo vstrebateľnú bielkovinu. Ak chceš ale presné hodnoty koľko gramov sacharidov tukov alebo bielkovín denne prijať oslov nejakého trénera ale nie len tak hocijakého ktorého vidíš v posilke to často s trénerom moc spoločného nemá a poradí ti hocijakú blbosť, osobne by som oslovil nejakého kulturistu ten ti vie najlepšie poradiť a má so stravovaním najlepšie skúsenosti aké si môžeš želať. Pre úvod si naštuduj nutričné hodnoty potravín aby si vedel čo obsahuje sacharidy tuky a bielkoviny a čomu sa vyhýbať.
Každé ráno nalačno vypi vodu s citrónovou šťavou, potom si nastrúhaj zázvor, zalej horúcou vodou, vypi. To sú najlepšie prírodné spalovače tukov. No a potom treba sa krotiť aj v jedle, stravovať sa zdravo. Na raňajky si daj ovsené vločky, vyhýbaj sa cukrom a všetkému, čo ho obsahuje. Začni cvičiť, behať, príp. na začiatok len prechádzky.
presne tak, spalovac tuku a gainer su najvacsie klamstva na trhu s doplnkami vyzivy, vobec ti neni treba spalovac su to zbytocne vyhodene peniaze za nieco co nefunguje, kup si radsej kvalitny srvatkovy protein :)
Žiaden voľnopredajný spaľovač tuku nefunguje je to len marketingový klam na lenivých ľudí, ktorí si nevedia dať do poriadku svoje stravovanie a obracajú sa na spaľovač. Ak chceš chudnúť musíš zmeniť svoju životosprávu, žiaden spaľovač to za teba nezmení!!