Ahojte.
Cvicim mesiac podla 90 dnovej vyzvy telo ako posilnovna. Momentalne som na 32 dni. Mozem povedat ze to zabera citim lepsiu stavbu tela ale chcel by som poradit ako na .brucho. Pripominam ze som.chudulinky ale na bruchu mam asi 5cm tuku a stravujem sa podla toho navodu ale na bruchu sa mi tuk nestraca ani trochu.. Cvicili str niekto podla toho? Alebo ako mi poradite aby mi bolo viiet aspon obrysy brusnych svalov?
Dakujem za rady workauti.. :-)
pekne brucho na leto aspon :-)
gymbeam.sk
netvrdím že je to dokonalý návod ale jedálniček zadarmo vám tu asi nikto nedá, ja mám takisto svoj jedálniček za ktorý som si musel zaplatiť ak chcete môžem vám dať tip na dobrého trénera ktorý vám ho zostaví. Ale v skratke ak máte problém s ukladaním tukov tak obmedziť sacharidy treba si to podľa seba odsledovať kde je tá hranica pod ktorú už neísť aby ste nedostali hypoglykemický šok treba brať do úvahy že tuším okolo 50g si za deň vezme mozog, okolo 100-150g sach. na deň by mohlo stačiť záleží to od výšky a váhy... a jesť veľa zeleniny ktorá nenafukuje, vlastne jediný zdroj sacharidov by mala byť zelenina ovocie a príloha k hlavnému jedlu, ryža alebo varené zemiaky (skúste aj delenú stravu).. Ale zas na druhú stranu pozor aj veľa zeleniny môže nafúknuť, veľmi dôležité je jesť pravidelne zhruba každé 2 a pol až 3 hodiny a denne cca 2-3 litre tekutín záleží od hmotnosti a výšky (jesť mäso, kvalitné syry, šunku keď tak na raňajky vločky a zaliať vodou a žiadne pečivo.. ani mlieko kvôli laktóze, nič od múky čo obsahuje lepok keď tak kukuričné chlebíky alebo sucháre a hlavne ovocie a zeleninu)
a co by sa malo teda jest aby sme mali ploche brucho??
Brucho sa robí v kuchyni, nie cvičením. To či ho budeš mať ploché záleží hlavne od toho čo konzumuješ a až potom od cvikov, ktoré robíš ak konzumuješ potravu, ktorá nafukuje alebo sa celkovo zle stravuješ, nebudeš mať ploché a vysekané brucho nikdy. Brucho je len vizitkou tvojho stravovania.