Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cíti ku mne naozaj niečo?

Príspevok v téme: Cíti ku mne naozaj niečo?
Nataly..

Dobrý deň! :)
Chcela by som vedieť názor iných ľudí. Začala som sa s niekym stretávať,povedal mi po pár stretnutiach,že sa zaľúbil,no neviem,či tomu mám veriť,pretože by som čakala viac pozornosti.
No,je to asi tak,že mi píše,volá pár dní,,potom pár dní vôbec nie ako keby som ani neexistovala a potom zrazu ano a hlavne po stretnutiach a chce sa so mnou stretávať,,no čakala by som viac pozornosti a všetkého:) neviem či ma naozaj ľúbi,potom prečo by bol takýto?

Nataly..

Viac pozornosti a tak... myslela som to tak aby sa ma niečo opýtal alebo aby chcel o mne viac vedieť,toto u neho nevidím..proste ma viac spoznať,pretože ma ani nepozná normálne.. alebo niekde ísť spolu sami,zdá sa mi ako keby som sa mu zapáčila ale citovo som mu ľahostajná ... alebo že možno čakal,že keď mi povie o svojich citoch hneď sa dám s ním do vzťahu,,no taká nie som

Nataly..

Viac pozornosti a tak... myslela som to tak aby sa ma niečo opýtal alebo aby chcel o mne viac vedieť,toto u neho nevidím..proste ma viac spoznať,pretože ma ani nepozná normálne.. alebo niekde ísť spolu sami,zdá sa mi ako keby som sa mu zapáčila ale citovo som mu ľahostajná ... alebo že možno čakal,že keď mi povie o svojich citoch hneď sa dám s ním do vzťahu,,no taká nie som

Nataly..

Nataly..

Viac pozornosti a tak... myslela som to tak aby sa ma niečo opýtal alebo aby chcel o mne viac vedieť,toto u neho nevidím.. alebo niekde ísť spolu sami,zdá sa mi ako keby som sa mu zapáčila ale citovo som mu ľahostajná ... alebo že možno čakal,že keď mi povie o svojich citoch hneď sa dám s ním do vzťahu,,no taká nie som

Mesačný princ

Hm, to nezistíš na tomto fóre či ťa ľúbi, alebo nie.

Viac pozornosti? Hm, zamilovať sa môže človek do veľa žien, no skutočná láska je o niečom inom.
No, možno si mu učarovali fyzickou krásou a chce ťa dostať do postele. Ale môže to byť aj inak.

Pozornosť je ok, veď ozvať si sa mohla aj ty ak sa on neozval!