Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osobná kozmetička

kozmetikamartina

Ďakujem aj za takúto odpoveď. Veľmi ma to zaujíma, urobila som aj dotazník - docs.google.com

pretože som sa stretla s inými ženami a som sa ich na to pýtala, nevedeli mi povedať presnejšie. Je veľa žien čo pracuje alebo sú na materskej dovolenke alebo sú ZŤP.... a nevedia sa dostať do salónu pretože im do toho niečo stále príde. Keby že bola kozmetička, ktorú si zavoláte na ten čas k Vám domou a urobila by Vám to ošetrenie pleti kvalitne a ešte by ste sa nemuseli stresovať, že nestíhate len by ste jej uvolnili nejaké to miesto na gauči alebo na posteli kde by ste 100% zrelaxovali. Brali by ste to aj tak?

zuzi74

Ja osobne by som taku kozmeticku prijala na masaz pleti a upravu obocia vo vecernych hodinach. Cez den na to nikdy nemam cas a nestiham ku nej dorazit. Co sa tyka ponuky produktov, tak to by nevadilo, nech si povyprava co ma na srdci, ale hlavne aby sa neurazila, ked si mozno nic nekupim.

kozmetikamartina

Nie, nie myslela som úplne niečo iné. Ide o to že by bola osoba, ktorá je vyučená kozmetička a robila by kozmetické ošetrenia a tiež by predstavila svoju kozmetiku ktorú nie je bežné kúpiť hoci kde a nemala by problém prezentovať poprípade aj predať za rozumnú cenu. Nejedná sa o žiadne také ako je Mary Key a podobné pyramídové spoločnosti.

kozmetikamartina

Nie, nie myslela som úplne niečo iné. Ide o to že by bola osoba, ktorá je vyučená kozmetička a robila by kozmetické ošetrenia a tiež by predstavila svoju kozmetiku ktorú nie je bežné kúpiť hoci kde a nemala by problém prezentovať poprípade aj predať za rozumnú cenu. Nejedná sa o žiadne také ako je Mary Key a podobné pyramídové spoločnosti.

kozmetikamartina

kozmetikamartina

Jaja15

Zrejme je to kozmetika Mary Kay, prípadne iná....Tieto podomové kozmetiky sú zamerané na to, že ti predvedie ich kozmetiku a bude ťa tlačiť do predaja...v podstate z toho žijú, z predaja kozmetiky....je to samozrejme nezáväzné ošetrenie pleti, vyskúšaj nič za to nedáš....ak robí Mary Kay, raz som vyskúšala ošetrenie pleti, celkom sa mi pozdávala maska, ale pani ma presviečala že len celá sada s pleťou niečo urobí a samotnú masku mi ani nechcela predať....tak som si nezobrala nič...je to dosť predražená kozmetika, ale vyskúšaj...zrejme bude po ošetrení chcieť aj nejaké kontakty ďaľších potencionálnych zákazníčok