Ktoré dievčatá sa vám viac páčia zlaté alebo sexy ?
Ďakujem
Zlaté alebo sexy dievčatá ?
Michal ale veď ty si tu dal obe fotky s tou istou slečnou. eee?
JEDNOZNAČNE zlaté niečo ako: imgworld.cz
imgworld.cz sexi na mňa pôsobia nejak umelo.
Pre mňa to je tak röntgenový pohľad že až.
Može byť akokoľvek pekná no z týchto očí som hotový už niekoľko rokov.
Ak myslíš sexi tým že nahodia výstrih pomaly až po pupok a ďalšie extréme vystredné veci a užívajú si pozornosť mužov, áno o také ženy nemám záujem, dá sa obliecť pekne štýlovo aj bez takýchto extrémov.
Najviac zo všetkého mi potom vo vzťahu vadí to že to využívajú a manipulujú atď atď.
Neviem nejak vôbec nerozumiem tomu "človečiemu" dvoreniu. Príde mi to tak povrchné.
Žena sa oblečie v mnohých prípadoch dosť extrémne vyzívavo aby upútala pozornosť mužov a z toho plynúce potešenie pre ňu že muži o ňu javia záujem.
A chlap?
No no všetci vieme aké to je musí byť pekná, pekná, pekná, reprezentačná.
Nevie príde mi to vážne zvláštne a nikdy som sa tomu nevedel prispôsobiť, aj keď sa nejak žena pekne obliekla a chcela uputatť pozornosť ostatný sa dívali ako zmyslov zbavený (tá žena sa ako vždy usmievala a mala z toho radosť) ja som sa len pozrel a pokračoval som ďalej v ceste alebo vo svojej práci, a potom ako vždy nastali hlášky typu, či som gay, prečo sa dlhšie nepozriem a podobné voloviny.
Možno preto že nie som tak ovládaný pudmi neviem.
Ale vo vzťahu som hlavne zástancom NEVYUŽÍVANIA jeden druhého v akejkoľvek forme z akéhokoľvek dôvodu.
Radšej zlaté, ale nech tu svoju zlatosť nevyužívajú, rovnako ako tak muži nech nevyužívajú svoje zlaté dievča.
prosím zakladateľku témy aby dala foto aká je to zlatá a sexi baba.
sexi by som ešte vedel si predstaviť ale zlatá je aká?
thanks
prosím zakladateľku témy aby dala foto aká je to zlatá a sexi baba.
sexi by som ešte vedel si predstaviť ale zlatá je aká?
thanks
Presne tak, zlate na vztah, sexi len skor na sex :D pretoze takym sa tazko veri
Tazko sa chlapom rozhoduje. Chcu aby mali zeny vsetko. Zeny by tiez uvitali ak by mali chlapi velky penis aj velke konto. :)
Vsetci chcu vsetko. :)