Zlaté alebo sexy dievčatá ?

michael067

JEDNOZNAČNE zlaté niečo ako: imgworld.cz
imgworld.cz sexi na mňa pôsobia nejak umelo.
Pre mňa to je tak röntgenový pohľad že až.
Može byť akokoľvek pekná no z týchto očí som hotový už niekoľko rokov.
Ak myslíš sexi tým že nahodia výstrih pomaly až po pupok a ďalšie extréme vystredné veci a užívajú si pozornosť mužov, áno o také ženy nemám záujem, dá sa obliecť pekne štýlovo aj bez takýchto extrémov.
Najviac zo všetkého mi potom vo vzťahu vadí to že to využívajú a manipulujú atď atď.
Neviem nejak vôbec nerozumiem tomu "človečiemu" dvoreniu. Príde mi to tak povrchné.
Žena sa oblečie v mnohých prípadoch dosť extrémne vyzívavo aby upútala pozornosť mužov a z toho plynúce potešenie pre ňu že muži o ňu javia záujem.
A chlap?
No no všetci vieme aké to je musí byť pekná, pekná, pekná, reprezentačná.
Nevie príde mi to vážne zvláštne a nikdy som sa tomu nevedel prispôsobiť, aj keď sa nejak žena pekne obliekla a chcela uputatť pozornosť ostatný sa dívali ako zmyslov zbavený (tá žena sa ako vždy usmievala a mala z toho radosť) ja som sa len pozrel a pokračoval som ďalej v ceste alebo vo svojej práci, a potom ako vždy nastali hlášky typu, či som gay, prečo sa dlhšie nepozriem a podobné voloviny.
Možno preto že nie som tak ovládaný pudmi neviem.
Ale vo vzťahu som hlavne zástancom NEVYUŽÍVANIA jeden druhého v akejkoľvek forme z akéhokoľvek dôvodu.
Radšej zlaté, ale nech tu svoju zlatosť nevyužívajú, rovnako ako tak muži nech nevyužívajú svoje zlaté dievča.

nechapavý som len ja?

prosím zakladateľku témy aby dala foto aká je to zlatá a sexi baba.
sexi by som ešte vedel si predstaviť ale zlatá je aká?
thanks

nechapavý som len ja?

prosím zakladateľku témy aby dala foto aká je to zlatá a sexi baba.
sexi by som ešte vedel si predstaviť ale zlatá je aká?
thanks

Moireal

Tazko sa chlapom rozhoduje. Chcu aby mali zeny vsetko. Zeny by tiez uvitali ak by mali chlapi velky penis aj velke konto. :)
Vsetci chcu vsetko. :)