Prosím má niekto skúsenosti s prípravkami z firmy Energy?
Prípravky Energy
Ešte Ti dokončím, čo som včera začala. Ak máš problémy len ľahšieho typu stačia Ti 3 týždne užívania, stredne ťažké - 3 týž. + 1 týž. prestávka a kúru opakuješ 1x. Starší jedinci a ťažšie stavy by mali dodržať kúru 3 x 3 týž. s nutnými týždennými prestávkami. No a každý týždeň zvyšuješ dávky o 1 a viac kvapiek. Ak meníš prípravok za iný, je dobré dodržať mesačnú pauzu. A teraz k mame. Ten Fytominerál sa kvapká do vody a tá sa popíja v priebehu dňa. Keďže berie aj svoje lieky, nedávala by som jej to celý deň. Buď by som prispôsobila počet kvapiek na jeden pohár, a ten jej dala vypiť v čase 7.-9. hod., aby z toho mala aj úžitok alebo počkala na tie prestávky a vtedy to môže popíjať celý deň, samozrejme sa musí prihliadať na čas. Predtým, ako si budeš kupovať prípravky, tak si ich naštuduj a aj problematiku okolo. Jaja, nemáš začo! Držte sa!
Jaja, aj Ty máš reverznú reakciu. Reverzná reakcia je pozitívny regeneračný efekt. Ak je však výrazná a obťažujúca, treba znížiť dávky a predĺžiť intervaly medzi nimi. Napr. 1kv. za tri dni, 1kv. za týždeň,...Platí toto pravidlo - čím väčšia odozva organizmu, tým menšie dávky a väčšie intervaly medzi jednotlivými dávkami. Pravidelnosť však treba dodržať! Odporúčam Ti zníženie dávkovania na 1kv. 2-3x denne a postupne dávky zvyšuj, aby si nemusela brať lieky na migrénu. K mame sa Ti vyjadrím zajtra, už mi to nepáli.
Kýčera, ďakujem ešte raz za rady...Nevieš mi náhodou poradiť aj s Fytominerálmi? Mama by mala brať aj tie, len neviem či jej ich hned nasadiť alebo počkať....Ja som si kúpila Stimaral, ale dala som si hned 2x5kv., začala ma bolievať hlava celý deň akoby migréna(3dni), nakoniec so si dala tabletku od bolesti a znížila dávkovanie na 2x4, jeden deň som mala pokoj a dnes ma rozbolela znovu....Stimaral mi poradila pani čo to predáva, chcela som niečo na zharmonizovanie, proti nervozite....Na ich stránke mi poradili Regalen,asi som si mala kúpiť ten....
Pokiaľ berie aj iné lieky, tak áno, musíš sa držať toho, že budeš tie kvapky dávať len 2x denne. Ak je to len únava, tak to nie je také hrozné, môžeš jej tú 1 kv. pridať, ak to nezvládne, vrátiš sa späť k dávke 2kv., ale ten tretí týždeň jej rozhodne nepridaj toľko, zasa len o 1kv. viac. Máš na nich kontakt, vieš o tom, že sa môžeš stať členom, budeš dostávať časopis domov a prípravky lacnejšie nakupovať,...? A s každým problémom sa na nich mailom obrátiť? Môžeš mail napísať aj viacerým a porovnať si ich odpovede. Ten Renol môžeš použiť aj do kúpeľa. Pri bežne napustenej vani vodou stačí 9kv. Účinné látky vstrebáva koža, kt. spolu s teplou vodou zlepší krvný obeh, posilni imunitný systém, uvoľni svaly, uľaví od bolesti a stresu. Teplota vody 37°C, 20 min., nepoužíva sa mydlo, oplachuje sa čistou vodou, utrie a ide do postele. Skúsiť môžeš aj detoxikačnú soľ Purify&Detox, pomáha. Ak teda vaňu znesie a môže sa kúpať. Snáď som Ti aspoň trošku pomohla. Držím vám palce, prajem mame rýchle uzdravenie a Tebe veľa síl. Maj sa!
To dávkovanie vo vode som si preverila aj na ich stránke pri produkte, píšu:
Užívajte najlepšie riedené vodou, prípadne nakvapkajte na lyžičku a užívajte priamo. Na podporu detoxikácie tela je pri regeneračnej kúre vhodné zvýšiť príjem tekutín.
Ten tretí týždeň som tiež chcela zvýšiť dávkovanie len o 1kv.ráno a večer, teda na 2x4....zatiaľ skúsim nechať to dávkovanie na 2xdenne, je to lepšie lebo tam musím nechávať rozostupy kvôli liekom. Dávam jej ich ráno a buď okolo tretej alebo piatej poobede. Asi tá únava bude naozaj reverzná reakcia, lebo dnes (koniec prvého týždňa) je unavená uplne strašne. Asi zatiaľ ani nezvýšim dávkovanie...až keď nebude taká unavená.
Ďakujem za poradenie.
Jaja, ono by to chcelo riadenú detoxikáciu. Ale keď nemáš také možnosti, pôjde to pomalšie. Aj tak si dcéra na pohľadanie, ak sa tak vzorne staráš o svoju mamičku. Ja viem tak, že sa kvapká na umelú lyžičku a nie do vody. Kvapky by si mala držať 20 cm od spotrebičov, hodín, mobilu,... Zdá sa, že mama má reverznú reakciu, a to je dobré. Znamená to, že kvapky začali účinkovať. Nechala by som jej teraz len ten Korolen a začala posilňovať obličky v čase ich činnosti 17.-19. hod. tým, že nebude príjmať to, čo im škodí : tuky, cukry, ostré, soľ, malinovky, chemikálie, kávu, alkohol, stres, chlad. A mala by popíjať močopudné čaje. Asi jej kvapky dávaš ráno a večer, tak tie večerné dávaj skôr. A dávkovanie na ten druhý týždeň by som upravila takto : 3x2kv., tretí má veľmi vysokú dávku, tú by som zvýšila príjem len o 1 kv. 3x denne. Musím končiť, ešte sa dnes ozvem.
Ešte k tmu dávkovaniu Korolenu - má brať 2x 2kv, ďalší týždeń 2-3kv,a tretí týždeň 2x6kv ....končí prvý týždeń, je taká viac unavená, ale to môže a nemusí byť reverzná reakcia....
pre Kýčeru: neboli sme na meraní, v našom meste nie je centrum a mama má problém s chôdzou a veľa neprejde....ten Korolen som sa pýtala na ich stránke či je možné to kvapkať do vody, že nie je to problém...a spomýnala mi to aj pani od ktorej som to kupovala.....myslím že aj v letáčiku je písané že sa to môže kvapkať aj do vody....volakedy mama brala ten Korolen, vtedy jej pomohol - ale brala sirup....tiež som nevedela že to treba brať dlhodobo, preto vybrala len jedno ......nebývala taká unavená, teraz je vyslovene taká "rozhádzaná", máva obdobia hyperaktivity s obdobím že nevie zaspať, preto skúšam ten Korolen....mama mala ťažkú porážku pred10 rokmi, robí pokroky ale ide to svojim tempom(pomaly) a svojim smerom....raz sa zhorší raz zlepší....
Najskôr odkaz pre "veštenie nie" - podľa toho čo píšeš, najskôr ovládnu týchto ľudí "sily zla", ale zároveň že im dokáže potom pomôcť úprimná motlitba alebo kňaz....tak ak budem potom zdravá, obrátim sa na kňaza, ok? verím vo veci medzi zemou a nebom, ale žeby sily zla mohli pôsobiť cez bylinkový preparát, no neviem, ale to by skôr sily zla účinkovali v tabletkách - aby to malo širší dosah na ľudí....ak veríš v energiu ako takú - tiež je to pojem ktorý sa fyzicky nedá dokázať....a tú energiu každý jeden človek cíti, či jej má dostatok alebo mu chýba....nabudiť energiou nás môže milovaná osoba alebo príroda - potom rovnako aj to môžeme nazvať silami zla...
joga spadá do moci zla. V linku nižšie je pekne vysvetlené, prečo (príspevky od MS! a exorcista hovorí)
jaja, ak máš pod pojmom "bioinformačný" na mysli, že hmotná látka v prípravku nesie nejakú informáciu či program, ktorý v tele pôsobí, tak práve toto je ten magický, okultný prvok. Látka podľa tohto presvedčenia pôsobí v tele spôsobom, ktorý nemá rozumový základ, pôsobí nadprirodzene. Skrytým cieľom týchto prípravkov nie je niekoho prekliať ako pri čiernej mágii, ale otvoriť ho na pôsobenie zlého ducha (čo sa pravdaže deje aj pri čiernej mágii).
Ak chceš čistý prírodný produkt, kúp si bylinkový výťažok, ale bez tých "bioinformácií".
Ovečka: pôsobenie zlých síl v životoch tých, čo sa zaplietli s okultizmom, homeopatiou, veštením a pod. je preukázané, áno veda si to nevie vysvetliť, pretože veda sa opiera o logické a prirodzené zákony fungovania sveta, ktoré stanovil Boh. Diabol pôsobí mimo týchto zákonov, t.j. napr. keď niečo funguje, aj keď to logicky nemá ako fungovať (napr. homeopatický liek, v ktorom je minimum či dokonca nie je ani gram pôvodnej účinnej látky, liečenie kameňmi či akupresúra). Cieľom všetkých okultných liečiteľských praktík nie je vyliečenie, lebo k nemu v skutočnosti nedôjde (diabol nedokáže vyliečiť, len problém presunie do inej časti tela a po čase človek znovu musí vyhľadať liečiteľa), ale otvorenie človeka na pôsobenie diabla. Ako hovorím, mnohí môžu dosvedčiť, že to funguje, ale tiež aj to, že po čase boli ovládaní silami, ktoré identifikovali ako zlé a ktoré ich obťažovali a nedokázali sa od nich oslobodiť. Psychiatri im nedokázali pomôcť, lebo koreň ich problému nebol psychický, ale duchovný. Je to až modlitba oslobodenia či návšteva exorcistu (kňaza), ktorá ich oslobodila od týchto vplyvov.