Čaute ľudia. Vo štvrtok mi začal zápal hrtana bral som Calcium chloratum no ten sa už minul a beriem ešte Zodac. V sobotu som sa zobudil a už to bolo celkom v pohode v krku som pociťoval iba také sucho ani ma tam nebolelo keď som prehĺtal.
No poobede sa to zmenilo pomaličky nastupovala bolesť ako keby hrdla keď som prehltol sliny. V Nedeľu ráno som sa zobudil a keď som zakašľal som mal bolesti na hrudníku a vzadu na chrbáte medzi lopatkami.
Medzi lopatkami je to cítiť aj keď nekašlem.
čo sa to stalo že zrazu toto ? :( Poraďte prosím
Hrudník bolesti
Šikmi, nemáš zač. Drž sa!
Kýčera ďakujem za koment.
No teda som zvedavý čo zajtra.
Ak nemáš vysoké horúčky a pri dýchaní nepískaš, tak sa neboj, ešte neumrieš a do zajtra vydržíš. Zdá sa, že si mal dáku baktériu a tá sa presťahovala do DDC, ale len za predpokladu, že na vine nie je chrbtica, či alergická reakcia na antihistaminiká,...
ďakujem potreboval som vedieť asoň to či treba urýchlene navštíviť lekára alebo teda či je to vážne.
Nebude vadiť ak lekára navštívim zajtra však ?
ďakujem potreboval som vedieť asoň to či treba urýchlene navštíviť lekára alebo teda či je to vážne.
Nebude vadiť ak lekára navštívim zajtra však ?
Ďakujem potreboval som vedieť či je to niečo važne alebo tak.
Mám na pláne ísť zajtra pretože dnes je nedeľa dúfam že to vydržím
Zájdi čím skôr k svojej lekárke a nechaj sa odborne vyšetriť, môže to byť niečo s pľúcami ak máš bolesti v hrudníku a medzi lopatkami ale je to len môj odhad, na to je lekár aby to posúdil a na tejto stránke by som rozhodne nehľadal nejakú diagnózu, môže ti sem napísať hocikto hocičo.