Chcem sa spytat vas bab ze co mam spravit mam holku a chcem mat s nou sex ale neviem jak a co urobit bo ona ani sama nevie ci to uz chce. Tak co mam urobit take co ju presvedci ....na plane to mame niekde bud u nej alebo u mna ale co a jak zariadit alebo jej povedat aby som ju obmekcil pretoze problem nieje v tom ze by nechcela ale ani sama nevie jake to je a boji sa ze je to skoro no ved tak jak po prvy krat .... Dakujem
Baby prosim piste !!!! ...... dakujem
Mohla by nejaka baba napisat jak prebiehalo ten jej prvy sex .... tak trosku obdlznejsie ???
tak napriklad u nas to bolo tak, ze chceli sme to obaja davno, len nebolo vhodne miesto, a ked uz bolo aj vhodne prostredie aj cas,sme vtedy ani netusili, ze to bude prave v ten den. boli sme jednoducho sami u nas doma, maznali sme sa, rozpravali svoje pocity a po com tuzime... a stalo sa... nepredpokladali sme to ani jeden, ze by sa to stalo prave v ten den... sice, aj ked som povedala, ze to naozaj chcem bala som sa,ze ked sa to stane, ze kedy to bude najblizsie. prilezitosti bolo velmi malo na to, aby sme boli sami doma. nebala som sa bolesti, nebala som sa ako to dopadne (vlastne mi take veci vtedy ani na rozum neprisli, iba ak, ze segre musim zobrat kondom, bo my sme ani kupene nemali). no... a toho, coho som sa bala, bolo opodstatnene. po prvom milovani, prva moznost bola presne az o 3 mesiace.... (ja chodim na tyzdnovky pracovat).. ale teraz je to uz trossililinku castejsie...
netreba sa bat bolesti, ked to budes robit s citom.. sice bude to trosku boliet, ale ta bolest je krasna a stoji za to... tak ako a hovori napr. aj o porode (to len tak mimochodom)
ja suhlasim s tralalalom:)ale ty ju poznas najlepsie. ved ked bude spravna nalada, budete sa bozkavat a budes si mysliet, ze to chce aj ona, skus sa jej normal spytat ci to chce, skus nieco take ako ak to chces pobozkaj ma, ale fakt na nu netlac..drzim palce
To uz ziadna bab mi nic k tomu nenapise prsim piste este nejake prispevky chcem z viacerych pohladov vediet ja to vy baby beriete
No jasan chapeme se diky moc a nemohla by si mi napiat aj nieco v zmysle neviem c ty si to uz robil a ze ako to prebiehalo alebo ked si to nerobila ze co by sa tebe pacilo .....
pre tralalala .... skutocne moc diky toto som potreboval vediet nakolko nie som baba a neviem ake maju baby zmyslanie a ano potom ti dam vediet ako to dopadlo :) ale este by ma zaujimalo no jak som cital to co si mi pisala tak neviem ci to bol preklep alebo jak si to myslela konkretne toto : Ked ti bude davat prec ruky, tak to je jasne znamenie ze ano
No pocuvaj. Ja by som ti poradila asi toto.. Ona by to podla mnňa uz aj chcela, ale hambi sa ze ako to bude a tak.. No pozri, ked budete u vas, aelbo u nich a bude ta spravne atmoska, napeiklad ked uz bude lezat v postielke alebo niekde inde a budete sa bozkavat, tak sam zbadas, ci to bude chcet alebo nie. Proste ked bude spolupracovat tak urcite to chcem tym spolupracovanim myslim ak ta bude obchytkavat a tak.. Pozri, sa ked sa budete maznat tak uvidis co ti dovoli a co nie. Ked ti bude davat prec ruky, tak to je jasne znamenie ze ano. Ale hovorim ti ze podla mna to bude chcet, mozno to predtym nechcela za to, ze to nebolo nekde v prijemnom a pohodlnom prostredi.. Potom daj vedet ako to dopadlo, ok? Ale pocuvaj, urcite na nu netlac, lebo tym neic nedosiahnesm, akurat co ju vypalsis.. Drzim palce... Papa :-)