Ahojte,
V prvom rade ano pôjdem k lekarke v pondelok. Len mi poradte prosím ak máte skúsenosti.
Už dávnejšie mi doktorka zistila anovulaciu vďaka ktorej som menzes dostavala tak raz za dva mesiace. Pred troma tyzdnami som bola zas, našli mi malu cystu na vajecniku a pichli mi vyvolavacku, aby som to dostala. Asi o 5 dni som dostala kramy a prebiehali normálne.
7 deň slabli až krvacanie zmizlo. Na druhy deň sa však objavili znova, prvé dni slabé, ale čim ďalej silnejsie. Momentálne už 14 dni krvacam, nie brutálne, asi na 3 vlozky denne. Mam strašne krce a už par dni ma pali pošva. Neviem či to s tým suvisi. 4 dni uzivam Ascorutin a nepomaha.
Co to so mnou je?
krvacanie, krce umriem od bolesti
Pri všetkých operáciách platí: vysoký príjem vit.c ale nie bežného v tabletách, lebo tabl. tenké črevo dokáže vstrebať tak asi 10% ale lipozomálny vit.c, t.j. špeciál. technológia ktorá zabezpečí 98% vstrebateľnosť, Je to gél v malých sáčkoch, rozpúšťa sa do 0,05dl vody a pije sa na lačno ráno. Dostať to len v niektorých lekárňach viem o troch v Košiciach, napr. Magnólia na Moyzes. ulici..
Samozrejme ak ides k lekarke, tak vsetko ok.. ona ti podla mna predpise nejake tablety..
skor ti mozem poradit nieco volnopredajne na uzivanie, co by ti mohlo pomoct. su to tablety na prirodnej baze, extrakty z kelu... tablety sa volaju Indonal a uzivaju sa na problemy s nepravidelnym cyklom, prilisnym krcvacanim a prilisnou bolestou v podbrusku pocas menzesu. Takze v podstate normalizuju cyklus.
Skus toto :)
Radšej choď na pohotovosť, nie je to normálne čo popisuješ, aby to nebol nejaký vážnejší problém
Doktorka mi vravela ze ta cysta ma asi 3 cm a ze vtedy neni nebezpečná.
Nepraskla ti cysta? Ak máš silné kŕče, tak by som išla na pohotovosť.