Mam taky problem, ze som uplne neskuseny a kym som nemal priatelku, tak som si to robil kazdy den sam. Niekedy aj dvakrat za den. Potom som si nasiel priatelku a hned prvy sex bol pruser. Nevedel som sa trafit a hlavne, nebol dostatocne tvrdy nato, aby vnikol dnu.
Na druhykrat sa to uz podarilo, ale neurobil som sa ani ja ani ona ani po celkom dlhej dobe.
Na treti pokus bol zas problem vniknut, tak ma urobila ustami. S tymto problem nebol, to ma velmi vzrusovalo a po kratkej chvili som sa urobil.
Na stvrtykrat bol zas problem vniknut, opat nebol dost tvrdy a uz zacinam byt z toho zufaly. Stale je tam tento problem, ze ho nemam dostatocne tvrdeho na vniknutie.
Pritom ked som sam doma a len pomyslim na sex s priatelkou a trosku sa pohram s penisom tak mi stvrdne uplne, ze v takom stave by urcite vnikol.
Ale pri sexe nie je nikdy taky tvrdy. Vzruseny som, takzvane kvapocky lasky su, az mam mokre boxerky, ale proste nestoji dostatocne a nie je tvrdy. Niekedy aj je dost stvrdnuty, ale kym sa obaja vyzlecieme tak upadne.
JE to podla vas len o psychike ? Co mam robit ?