Ahojte, som zvedava a zaroven sa chcem opytat, ci su tu dake baby, co chudnu aj tym, ze necvicia, len dodrzumju pestre stravovanie, kazdych 5 hodin, male porcie....................... dakujem
Som zvedava?
a dakujem za odpovede....
....to stravovanie samozrejme hehe
ahoj, sakra, pomylila som sa, chcela som napisat kazde 3-4 hodky....dakujem
Ahoj ruza66: no po 5 hodín je vážne málo, tak po 3 hodinách ako sa tu už vravelo. Keď by si bola obézna, tak začať stravou je dobrá vec, lebo telo na pohyb nie je zvyknuté a hneď začať behať, tak tým si pokazíš kĺby... Ale poriadne jesť keď si vo vývoji(ak by si mohla, tak tu napíš aspoň vek). Ak nie si vo vývoji, tak po 3 hodinách, stredne veľké porcie. Cvičiť by si mala, ale ak nechceš cvičiť, tak aspoň na prechádzky alebo proste nechoď do nákupného centra autom alebo busom, ale pešo, aj keby to bolo až v meste... ak bývaš na dedine, tak tam to je na prechádzky to najlepšie miesto. Dá sa chudnúť(stravou) ale nie je to veľmi dobré. Na začiatok aj áno, ale potom pridať šport, pohyb. :)
Ahoj ruza66: no po 5 hodín je vážne málo, tak po 3 hodinách ako sa tu už vravelo. Keď by si bola obézna, tak začať stravou je dobrá vec, lebo telo na pohyb nie je zvyknuté a hneď začať behať, tak tým si pokazíš kĺby... Ale poriadne jesť keď si vo vývoji(ak by si mohla, tak tu napíš aspoň vek). Ak nie si vo vývoji, tak po 3 hodinách, stredne veľké porcie. Cvičiť by si mala, ale ak nechceš cvičiť, tak aspoň na prechádzky alebo proste nechoď do nákupného centra autom alebo busom, ale pešo, aj keby to bolo až v meste... ak bývaš na dedine, tak tam to je na prechádzky to najlepšie miesto. Dá sa chudnúť(stravou) ale nie je to veľmi dobré. Na začiatok aj áno, ale potom pridať šport, pohyb. :)
každých 5 hodín to je strašne málo telo je hladné, slabé a vystresované pod vplyvom katabolizmu ku ktorému dochádza už zhruba po 3 hodinách od posledného jedla (ak nevieš čo to je katabolizmus vygoogluj si) a schudneš akurát tak zo svalov tým, že necvičíš ti ešte aj ochabnú nechápem načo sa takto týrať, jesť by sa malo zhruba každé 3 hodiny záleží samozrejme aj od veku, ak náhodou dospievaš tak je 5 hodín rozostup s malými porciami žalostne málo, cvičenie má taký istý význam ako aj dodržiavanie zdravej stravy takže asi toľko