Rehabilitácia - bez cvičenia

Príspevok v téme: Rehabilitácia - bez cvičenia
aliss

ahojte, pre bolesti praveho ramena a krcnej chrbtice ma vseobecna poslala na rehabilitaciu. tam mi doktorka vytrvalo predpisuje elektroliecbu , aj ked mi vobec nepomaha. uz som absolvovala nejaky magnet, ultrazvuk, laser, elektroliecbu s prisavkami. a to uz boli dve terapie po desat navstev. vraj po dvoch tyzdnoch mam ist opät na kontrolu, ale neviem ci pojdem, co bude nasledovat - dalsia elektroliecba ? ked som sa jej pytala, preco by so mnou sestry na rehabilitacii nemohli cvicit, povedala mi, co tam chcem cvicit, a dala mi cvicenia na papieri. ja sa vsak bojim, ze ich nebudem cvicit spravne, a nie su zrozumitelne. ake su vase skusenosti s rehabilitaciou ? existuju nejake specialne rehabilitacne cvicenia ktore by mi pomohli? preco mi stale predpisuje len tu elektroliecbu, aj ekd mi nezabera? nemam uz cas absolvovat dalsich desat terapii zbytocne... a neviem, ake mam ine moznosti, za kym zajst aby mi naozaj pomohol...

Jaja15

Treba jej povedať že potrebuješ cvičenie aspom raz,aby ti ukázali ako správne cvičiť...Pokiaľ to nezvládaš podľa obrázku, skús sa dohodnúť s nejakou rehabilitačnou sestru súkromne, ak jej aj dáš napr.10eur príde k tebe domov a ukáže ti cvičenia....alebo súkromné rehabilitačné centrum....odkiaľ si?