ahojte, pre bolesti praveho ramena a krcnej chrbtice ma vseobecna poslala na rehabilitaciu. tam mi doktorka vytrvalo predpisuje elektroliecbu , aj ked mi vobec nepomaha. uz som absolvovala nejaky magnet, ultrazvuk, laser, elektroliecbu s prisavkami. a to uz boli dve terapie po desat navstev. vraj po dvoch tyzdnoch mam ist opät na kontrolu, ale neviem ci pojdem, co bude nasledovat - dalsia elektroliecba ? ked som sa jej pytala, preco by so mnou sestry na rehabilitacii nemohli cvicit, povedala mi, co tam chcem cvicit, a dala mi cvicenia na papieri. ja sa vsak bojim, ze ich nebudem cvicit spravne, a nie su zrozumitelne. ake su vase skusenosti s rehabilitaciou ? existuju nejake specialne rehabilitacne cvicenia ktore by mi pomohli? preco mi stale predpisuje len tu elektroliecbu, aj ekd mi nezabera? nemam uz cas absolvovat dalsich desat terapii zbytocne... a neviem, ake mam ine moznosti, za kym zajst aby mi naozaj pomohol...
Rehabilitácia - bez cvičenia
Treba jej povedať že potrebuješ cvičenie aspom raz,aby ti ukázali ako správne cvičiť...Pokiaľ to nezvládaš podľa obrázku, skús sa dohodnúť s nejakou rehabilitačnou sestru súkromne, ak jej aj dáš napr.10eur príde k tebe domov a ukáže ti cvičenia....alebo súkromné rehabilitačné centrum....odkiaľ si?