Ahojte mám 22 rokov ohľadom antikoncepcie nemám žiadne skúsenosti. Niečo som si o nej prečítala (nie cielene , len som sa k tomu náhodou dostala) no došla som len k názoru ,že je pre organizmus škodlivá a nieje potrebná pretože existujú aj iné spôsoby ,či už ochrany pred otehotnením alebo pri iných ťažkostiach. No dostala som sa do situácie kedy už nezvládam isté svoje ťažkosti resp. nemám chuť ich každým mesiacom či dňom "pretrpieť" a mám z toho až psychické ťažkosti zvládať každodenný život v spoločnosti. Tak by som sa rada opýtala žien ,ktoré majú aspoň nejakú z mojich nasledovných ťažkostí či to riešili antikoncepciou a či majú nejaké skúsenosti . Nebude písať o hlavnej príčine pretože všetky sú pre mňa asi na rovnakej úrovni : chudá postava s nemožnosťou pribrať , tmavé ochlpenie som tmavovláska nemám ho hrubé ale je tmavé a po celom tele je to dosť nepríjemné a všade sa samozrejme nedá odstrániť veľmi mi to zasahuje do vzťahu , návaly tepla pred a počas menštruácie ale aj mimo nej je to niekedy ozaj nepríjemné vzdala som sa spoločenského života a pomaly mi to začína zasahovať aj do pracoviska ,školy , myslím že toto je ten najhorší príznak ktorý ma obmedzuje . Viem ,že tieto ťažkosti pramenia z nejakých čudných psychických návykov a podvedomia a že by som mala zmeniť pravdepodobne myslenie a seba snažila som sa o to ,ale naozaj mi to nejde neviem prísť na príčinu týchto mojich ťažkosti tak som sa rozhodla ,že teda skúsim anti. ďakujem vám za odpovede
antikoncepcia pomoc
No ja by som nikomu za žiadnych okoloností neodporúčala antikoncepciu. Budeš to ľutovať. Prepáč, ale je to tak. Dieťa je dar. No a proste ži s mužom až keď doštuduješ. Usporiadaj si život tak aby si to tu neľutovala nikdy. Odporúčam Ti aby si sa poradila s nejakým skúsen ým človekom alebo najlepšie s katolíčkou alebo kňazom, oni to vedia najlepšie. Daj si prosím poradiť.
No ja by som nikomu za žiadnych okoloností neodporúčala antikoncepciu. Budeš to ľutovať. Prepáč, ale je to tak. Dieťa je dar. No a proste ži s mužom až keď doštuduješ. Usporiadaj si život tak aby si to tu neľutovala nikdy. Odporúčam Ti aby si sa poradila s nejakým skúsen ým človekom alebo najlepšie s katolíčkou alebo kňazom, oni to vedia najlepšie. Daj si prosím poradiť.