Krátke Závraty

Príspevok v téme: Krátke Závraty
Matthew

Ahojte,
Som 23 ročný chlapec a chcem sa spýtať, či nevie niekto od čoho môžu byť spôsobované krátke náhle závraty. Prebieha to asi tak, že sedím normálne na stoličke keď zrazu akoby som padal na jednu stranu. Celé to trvá maximálne 2 sekundy a zas je všetko v poriadku. Nestáva sa mi to často, ale obťažuje ma to. Čo sa týka tlaku tak hneď si zmeram tlak a tlak je v norme okolo 124/70 pulz 60-70 taktiež som cca pred pol orkom absolvoval ECHO/EKG záťažové testy srdca ( bicykel ), endokrinológiu - štitná žľaza v poriadku, taktiež som bol na EEG a magnetickú rezonanciu mozgu a bolo všetko v poriadku taktiež aj otorinolaringologické vyšetrenie bolo v poriadku a na neurológií som bol tiež ( tam som absolvoval tú magnet. rezonanciu plus EMG podľa ktorého mám vraj tetániu ) Som sedavý typ keďže pracujem pri počítači takže to pripisujem aj krčnej chrbtici a taktiež som dosť stresový typ takže možno to môže aj s tým súvisieť. Ale postrehol som zase, že niekedy keď ma von prefúka vietor tieto závraty mávam častejšie. Niekedy sa mi zvykne aj celý deň točiť hlava ale len tak mierne ako keby som si ráno trochu vypil.

verbena

je to od krčnej chrbtice... vygoogli si cviky na ulovnenie krčnej chrbtice a cvič... jeden mozes aj pri pc cvičiť, raz ho ukazoval lekár v televiznych novinách tak sa mi to zapáčilo..
vystrieš sa lopatky tlačíš do zadu -ku sebe a ramená zdvyhač hore, tazko sa to vysvetluje - vygoogli si proste cviky tam to isto bude...
a super je tiez "trojuholník" rozkročíš sa, predkloníš sa ruky vystrené, nenásilne... potom si za chrbtom spojíš ruky a zase predkon..
super to uvolní chrbát..

→toto mám odskusane...

Peterr

Mam presne podobne tazkosti, prudke silne, kratkotrvajuce zavraty zvlast ked som v pokoji akoby sa okolo mna tocil cely svet.. za 5 sekund to pominie a je dobre. Nevim cim to moze byt.. trpim tym posledne tri tyzdne.