Problém s prsiami

Príspevok v téme: Problém s prsiami
Helpmegirl

Dobrý deň.
Trápi ma jedna vec. Dávnejšie som si na prsníku nahmatala akési tvrdé, bolestivé miesto. Na dotyk to bolí a keď to trošku ohmatám, bolí to ešte viac. Na pohlad je dokonca vidno trochu iný tvar prsníka naproti tomu druhému. Je to skutočne nepríjemné. Skúšala som to masírovať že to prejde, ale len to opuchlo a bolelo zas viac. Pred MS sa to tiež výrazne zhorší a potom zas bolest opadne ale je to stále tam a nemení to velkosť. Naozaj to nieje malinká guľka.. je to podlhovasta hrča dlha asi 3 cm. Neviem čo to je a čo s tým :(

ewelin2828

no teraz ked si napisala, ze mas 14 rokov, aj ja si myslim, ze ti prsia rastu...a este ked je to dost zavisle od cyklu...tak to asi bude toto..nic vazne by to nemalo byt, neboj ;) ...ale ak chces mat pokoj v dusi, tak zbehne za obvodnou a ona ta ked tak posle na sono alebo k detskemu gynekologovi...
inak je jedna velmi dobra ceska starnka mamo bodka cz , tak aj tam ak chces, napis svoj dotaz....odpisuju priamo lekari :)

Helpmegirl

Mám 14 a na gynde som v živote nebola. Teraz vážne. Niesom hypochonder a niesom nijaké vyplašené decko. Je to neprijemne ale povedala som si že fajn, možno je to z rastu. Mamka mi na to povedala to isté a neriešila... ale ono je to skutočne vyrazne velke a neprijemne na dotyk. Z internetu sa mi to najviac podoba na cystu. Každopadne, vytvorilo sa to asi za mesiac. Nikdy predtym som si nič take nenahmatala a to verte že toto je cítiť statočne keďže nemám nijak obrovské prsia.

Moireal

Na gyndu a ta ta posle na sono. Ja som mala podobne daco, treba si to nahrievat biolampou a este na bolest mi pomahala maca, co vyrovnava hormony alebo akakolvek ina bylinka na vyrovnanie hormonov. Ale pre istotu chod gynekologicke.