Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pubišská láska ;)

Príspevok v téme: Pubišská láska ;)
i_GoR

Ahojte...

som 14-ročný chalan (áno, mal by som už spať :p)...

Viete, pred pár mesiacmi som sa hrozne buchol do jedného dievčaťa. Tak hrozne, že tak veľmi sa mi ešte nikdy nestalo.

Týždne som si pozeral jej fotky, tajne na ňu pokukol, keď som išiel okolo nej a tak...

Týždne som si lámal hlavu nad tým, ako by sa mohla stať mojim dievčaťom...

A dnes (vlastne včera, keďže je už po polnoci) som sa dozvedel, že sa bude konať už čoskoro ples, na ktorom bude aj ona...a tam, tam by som sa s ňou mohol zoznámiť...

Ale aj napriek tomu, že som od nej starší a že to vcelku s dievčatami viem :p to má pár háčikov...(inak by som sem nepísal :p)

Dotyčná slečna má s najväčsou pravdepodobnosťou frajera, a zopár kamarátov, ktorí sú proste "swageri".

Problém je tu v tom, že ja proste niesom klasický frajer s vyholenými bokmi, mikinou a tak...a ja mám obavu, že pre to populárne dievča o ktorom hovorím, ktorej lajkne na FB fotky aj 300 ľudí, ja budem vzduch...

Takže, vedeli by ste mi dať nejake triky alebo tipy, proste ako na to?

ďakujem, ďakujem veľmi pekne! :)

lolinka

No zrejme si si vybral najväčšiu krásku v okolí a tak musíš počítať s tým, že je o ňu permanentne bitka. Že to budeš mať ťažké ak je vôbec možné aby si ju získal. Nemusíš byť na to najväčší frajer. Buď proste taký, aký si. Dievča s ktorým budeš chodiť ťa musí mať rada takého, aký si a nie nejakú masku, ktorú si nasadíš na tvár. Nie všetky dievčatá majú radi frajerov. Proste to skús a uvidíš.