Zavislost na Marihuane dostal sa niekto s toho sam?

Príspevok v téme: Zavislost na Marihuane dostal sa niekto s toho sam?
LaHaine

Hulil som prvy krat ked som mal 14 .. to bolo pred skoro 14 rokmi..zavisly som asi 10 rokov a predaval som asi 8 rokov.. nebudem pisat kolko krat som chcel prestat ..kazdy zavisly to pozna jak si vecer slubuje ze je to naposledy a na dalsi den na to zabudnes asi pred 5 rokmi som mal asi 3 tyzdne prestavku navstevoval som doktora ..nehulim celu dobu hned od rana niekedy som to zvladal aj do vecera a dal som si len aby som zaspal ale inokedy 5 minut po zobudeni uz som mal bongo v ustach z tych 10 rokov zavilosti som bol urcite tak 70 % percent casu zhuleny ...kludne som fajcil aj gram dva denne tolko asi o stupni mojej zavislosti co vsetko mi to v zivote dalo a vzalo pisat nebudem ked to niekoho zaujima neh mi napise na mail a ked neni zavisly prestane hulit hned :D..co ma zaujima bol fajcil niekto tak dlho a vela? Alebo aspon priblizne a dostal sa s toho sam ?? Bez liecenia?? Da sa to?? Ja to skusam ..podmienky pre prestatie mam myslim idealne aspon som sa o to snazil frajerku nemam rodina o tom vie chce mi pomoct. chcem len vediet ci sa to niekomu podarilo ? Ked tak tak ako ci bral aj nejake lieky ako travil cas a aky je zivot potom ? Kolko trva kym sa to da aspon troska v hlave dokopi a ci sa da byt este niekedy normalny? ..za kazdu odpoved budem moc vdacny ..verim ze sa tu niekto taky najde..a doda mi troska nadeje :) za gramatiku sa ospravedlnujem ale proste si to nepametam

LAhaine

pomohla navsteva psychiatra... :) aj ked nie moc .. lebo tam je to len o liekoch.. a už mam asi 3 ale nechcem to.. zmena prostredia je vec čo pomohla najviac .. a bez podpory rodiny a blízkych je to asi nemožne..

Lahaine

Vdaka za podporu dovod mam ..nici mi to zivot ..a tym mas pravdu ze odkladat .. kazdy den a podobne.. to uz davno poznam tade cesta nevedie :) skorej ma zaujima aka to bola droga ?? a aky je zivot potom.. fajcit by som tiez chcel prestat len nie je najlepsie asi vsetko naraz

Buki

Da sa dostat z toho aj sam. Hlavne treba mat silny dovod preco prestat a najst si zalubu na vyplnenie casu inak to bude kazdy den ze co budem robit? co budem robit? ubalim a prestanem od zajtra. A aky je zivot bez drog? Na rit, inak by sme s tym ani nezacali, ze?

Buki

Da sa dostat z toho aj sam. Hlavne treba mat silny dovod preco prestat a najst si zalubu na vyplnenie casu inak to bude kazdy den ze co budem robit? co budem robit? ubalim a prestanem od zajtra. A aky je zivot bez drog? Na rit, inak by sme s tym ani nezacali, ze?

Buki

IwantBeHappy

Ahoj :)
Dostať sa z toho je určite možné aj bez pomoci liečenia :) Nemám s tým síce osobnú skúsenosť ale môj brat áno takže som bola svedkom toho, že sa to dá ...On hulil cca 7 rokov, každý deň aj zo 8 bongov ..zlom nastal vtedy keď vyskúšal jednu silnú halucinogennú drogu...a opisoval to ako naozaj najhorši zážitok v živote ...ostali mu z toho dosť divné stavy aj keď si zahulil...tak prestal úplne so všetkým, zmenil životný štýl, dokonca aj prestal fajčiť...treba iba silnú vôlu ..zo začiatku to bude ťažké ...ale časom budeš úplne slobodný :)