Prosim poradte

Príspevok v téme: Prosim poradte
majka2222

Ahojte , obraciam sa na Vas s prosbou o pomoc . Mam 20 rokov a moj zivot sa posledne dva roky netoci okolo nic ineho ako riesenia neustalych zdravotnych problemov .Pred rokom som mala zdravot. problemy ako pocit na zvracanie , unava , krv v stolici a pod. zistili mi helikobaktera ktoreho som preliecila . Zaciatkom roka 2015 som dobrala 3-kombinaciu antibiotik na helikobaktera a vsetko sa dalo do normalu . No bohuzial v lete 2015 sa moje problemy vratili . Priznaky boli tie iste ako koncom roku 2014 mozno este horsie . Pred 1a pol mesiacom som bola na gastroskopii a kolenoskopii a zistili mi opat helikobaktera , gastritidu a intoleranciu na laktozu . Pred 2 tyzdnami som dobrala antibiotika . Otazka chodenia sa na toaletu sa zlepsila aj zaludok je na tom lepsie no moja energia a zivotny elan je na tom coraz horsie. Moja socialna stranka je na bode nula. ledva sa premozem ist na prednasku , kedze mi hocikedy pride nevolno , potim sa , budim sa nenormalne unavena a celkovo nevladzem , lahko sa zadycham. Kedze som od leta ( uz pol roka ) skoro stale bola doma kvoli problemom zaludocnym tak to pretrvava aj dodnes. Po tom co som dobrala antibiotika mi malo byt dobre ... je to lepsie ale stale neviem sa ist normalne zabavit von , ist na spontanny vylet , ledva vyjdem z domu . Ja uz naozaj neviem co mam robit . prosim pomozte moj zivot je uplne neplnohodnotny a uz naozaj neviem co mam rozpravat okoliu ked ma volaju von a nemozem lebo mi je zle . Rodina si mysli ze je to uz psychika ale ja strasne chcem aby mi uz bolo dobre a uprimne kto by si nahovaral problemy ked chce naplno zit a je mlady a utekaju mu zazitky ?? taktiez sa liecim na stitnu zlazu , znizenu funkciu . Takze naozaj Vas prosim o radu na koho sa mam obratit , pretoze uz naozaj nevladzem . Dakujem vopred