Migréna

Príspevok v téme: Migréna
cogito

Dobrý deň,

má niekto skúsenosť s dlhodobejším užívaním výživového doplnku KOMPAVA Tanacetum Parthenium forte? Pomohol Vám?

Slúži ako špecifická výživa pre migrény, svojim zložením pozitívne ovplyvňuje priebeh migrény. Zároveň už pri vzniknutej migréne zmierňuje a skracuje priebeh migrény.

Účinné látky:

Rimbaba obyčajná (Tanacetum parthenium) obsahuje aktívne látky partenolidy, ktoré môžu mať účinky ako prírodné analgetikum. Pomáha účinne zmierňovať a potlačovať bolesti.

Vitamín B2 znižuje frekvenciu výskytov záchvatov migrény. Jeho hlavným účinkom je štartovanie buniek na tvorbu energie. Podľa odborníkov, pravdepodobne zvyšuje zásoby energie v mozgových bunkách a tým znižuje frekvenciu výskytu záchvatov.

Vitamín C pôsobí podľa viacerých štúdií vo vyšších dávkach ako urýchľovač priebehu migrény. Okrem toho je silný antioxidant, ktorý zlepšuje funkciu imunitného, nervového systému a psychiky.

Market24

Mňa tiež často trápili dosť silné migrény, nemohla som sa vôbec súsriediť a fungovať. Vitamíny beriem, veľmi mi nepomáhali ... nechcela som stále brať analgetiká, skúsila som na odporúčanie zakúpiť liek Wobenzym a musím povedať pomohol mi, cítim sa teraz o dosť lepšie :)

rozmaria83

toto konkretne som nemala, ale mne pomaha na migreny cbd cko, kupujem si 30 percentne z vitarian. sk s konopnym olejom pod jazyk si to davam, mam ovela slabsie bolesti