dlhodobo suché pery

Príspevok v téme: dlhodobo suché pery
tomas123456789

Dobrý deň, písal som tu už raz o tom no dotyčnú tému už niemôžem nájsť tak vytváram novú, už roky mám vkuse suché popraskané až potrhané pery, doteraz som nato kašlal no začínam mať toho plné zuby tie pery sú vždy v takom stave že by som s nimi nedokázal pobozkať ani hada je to totálne trápne a nepríjemné, skúšal som na vaše rady doplnky ako vitamíny B,C a minerály železo,zinok, magnézium, nič ale vôbec nič napomáha, bol som s tým u obvodného lekára že nech mi dá listok ku kožnej lekárke no povedala mi že by to bolo zbýtočné lebo by mi tam aj tak na nič neprišli že mám ďalej skúšať doplnky a stravu, lenže stravu či mám dobrú kvalitnú alebo jem len hnusný fastfood vždy je to o tom istom, čo by ste mi radili čo mám ešte vyskúšať, má alebo mal niekto podobný problém? ďakujem

snehulienkaa

este som zabudla odporucam Wobenzym, je to vlastne liek aj vcelku dost drahy cca 39 eur ale odporucam aj hlavne na tu imunitu a zapaly v tele ja som s manzelom ho brali 2 balenia a apsolutne sme neboli chori a ani nie sme a to robi s chorymi kolegami a zakaznikmi. Na nete najdes info a recenzie

snehulienkaa

este som zabudla odporucam Wobenzym, je to vlastne liek aj vcelku dost drahy cca 39 eur ale odporucam aj hlavne na tu imunitu a zapaly v tele ja som s manzelom ho brali 2 balenia a apsolutne sme neboli chori a ani nie sme a to robi s chorymi kolegami a zakaznikmi. Na nete najdes info a recenzie

snehulienkaa

skus okrem vnutorneho uzivania aj vonkajsie masti a oleje, v lekarni predavaju tee tre olej na zapaly a este je dobry Excipial u lipolotio je to sice emulzia ale ja som si nou natierala 3x za den komplet cele usta az po bradu a nos aj na okoliu pokozku. Ak to nepomoze tak mozno to bude signalizovat nejake vaznejsie vnutorne ochorenie