Medzi dvoma kameňmi

Príspevok v téme: Medzi dvoma kameňmi
Girl0510

Ahojte, chcem sa poradiť..čakám bábätko a s priateľom sa ideme sťahovať na byt...problém je v tom, že moja svokra sa do všetkého stará..všetko chce zariaďovať za nás, všetko robiť, lebo ona má milión známych tam a tam a ona všetko vybaví..nie, nie som nevďačná! Len to už človeku trošku lezie na nervy, keď sa jej doslova vnucuje so všetkým...všetko je vybavené a pomaly o tom ja ani neviem a potom aj moja mama by nám chcela v niečom pomôcť ale nedá sa lebo už všetko vybaví ona doslova..pripadá mi to ako keby svokre vadí keď si niečo vyberiem ja...rozprávali sme sa o detskej lekárke pre bábo, moja voľba bola zlá lebo lekárka je stará a to už neni dobré a tak ..a vybavila mi úplne mimo v meste nejakú svoju, pritom tú moju sme mali na skok v druhej dedine..doslova jej vadil aj moj výber fotografa na tehot fotky, už nám vnucovala svojich...neviem čo mám robiť je toho veľa nedá sa sem všetko písať

Jax

Vadil jej lekár a fotograf, no a čo? Ona si povie svoje ale konečné slovo máš ty a tvoj manžel. Alebo buď handra, ale potom sa nevyhováraj na svokru, chybu robíš ty. K lekárke budeš chodiť ty, rovnako k fotografovi. Ak jej o tom nepovieš, nezavoláš ju, tak tam ona nebude.
Nauč sa hovoriť NIE. A ak nevieš jednoduché nie, hovor "vďaka za návrh, ešte si to premyslím a rozhodnem sa".

Mesačný princ

Vždy si okrem partnera berieš aj jeho rodinu. Takže ti želám veľa šťastia. Najlepšie ak rodina býva niekde veeeľmi ďaleko.