Ahojte, chcem sa poradiť..čakám bábätko a s priateľom sa ideme sťahovať na byt...problém je v tom, že moja svokra sa do všetkého stará..všetko chce zariaďovať za nás, všetko robiť, lebo ona má milión známych tam a tam a ona všetko vybaví..nie, nie som nevďačná! Len to už človeku trošku lezie na nervy, keď sa jej doslova vnucuje so všetkým...všetko je vybavené a pomaly o tom ja ani neviem a potom aj moja mama by nám chcela v niečom pomôcť ale nedá sa lebo už všetko vybaví ona doslova..pripadá mi to ako keby svokre vadí keď si niečo vyberiem ja...rozprávali sme sa o detskej lekárke pre bábo, moja voľba bola zlá lebo lekárka je stará a to už neni dobré a tak ..a vybavila mi úplne mimo v meste nejakú svoju, pritom tú moju sme mali na skok v druhej dedine..doslova jej vadil aj moj výber fotografa na tehot fotky, už nám vnucovala svojich...neviem čo mám robiť je toho veľa nedá sa sem všetko písať
Medzi dvoma kameňmi
Vadil jej lekár a fotograf, no a čo? Ona si povie svoje ale konečné slovo máš ty a tvoj manžel. Alebo buď handra, ale potom sa nevyhováraj na svokru, chybu robíš ty. K lekárke budeš chodiť ty, rovnako k fotografovi. Ak jej o tom nepovieš, nezavoláš ju, tak tam ona nebude.
Nauč sa hovoriť NIE. A ak nevieš jednoduché nie, hovor "vďaka za návrh, ešte si to premyslím a rozhodnem sa".
tam toho moc nenarobis. K partnerovi patri aj jeho rodina.